|
Кој си игра со парите на граѓаните? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
marsovec и којсумјас, имате опомена - сте израсипале неколку теми со лични препукувања.
Воедно marsovec , (да не пишувам насекаде кај што ти едитирав постови) - да се воздржуваш од лепење партиски етикети на членовите кои не мислат како тебе. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Помислив пред да прашам ...па што знам..во весник прочитав - само рег. таблички...иако не ми се верува во тоа...а за тоа дека една кола ја возат повеќе имаш право..токму затоа ме чуди како може да ги снимаат само броевиете |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА те снимаат и тебе. Затоа биди стално убаво нашминкана и не заборавај да појдеш на фризер пред да седнеш во кола. На раскрсницата пред онаа со камерите обавезно да ја измиеш шофершајбната. И најважно од сеЧ не ја заборавај насмевката |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, да....Јас го имам ова на ум, откога ги ставија камериве. ЈБГ, за мои пари...барем снимките да се добри. |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не си испаднала лошо. Ги гледавме за време доручек во Генерал Штабот.. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ajde!....zoshto da ne go fati i shoferot...tuku samo brojot...ajj, ziti majka!....hahaha..da vidam kako bi go izvele toa,...mozebi ima nekoja inteligentna kamera, pa, ne "saka" lica?!...gluposti!
a, na kraj kraevi ne te slika za vo vesnik tuku , ednostavno ,...koga ke zgreshish neshto...za polesno bidesh fateni! toa se soobrakjajni kameri...a , shto da se kaze za ona shto vo london imalo ,...ne znam kolku iljadi kameri niz gradot, poseni na sekoe povazno mesto!...taka i se fateni onie shto go ekplodiraa metroto pred nekoja godina. |
||
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Камерите во развиените земји се насекаде по скоро сите улици.Но како одат работите да не ни вградат чипови за да не контролираат и за двишење и говор? Ова би било во форма на ОРВЕЛ но многу понапредно.
Инаку на мапата на Гугл може затоа да се види секоја куќа па дури и прозорците и вратите во детали.Тоа е напредок но и нарушување на приватноста.Народот според мене би требало да се изјасни за што е.
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
matea_love
Нов член Регистриран: 04.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahaha so treba narodot da odi vo pekol taman si e podobro e vaka i razbuden e narodot
Изменето од Анастеа - 07.Јули.2010 во 16:39 |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е така се сложувам. Изменето од Анастеа - 07.Јули.2010 во 16:40 |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi gi samo onie paroline na golemine reklami ...pa, ke vi bide jasno na onie koishto gledaat i mislat so svoi ochi i glava),...koj si igraso nivnite pari,..ama samo za .............svoe zadovolstvo !
|
||
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку проценти од ЕПП одат за едни а колку за други.И во која банка ги кријат и каде и во која држава?
А пак патриотскиве покритија - што разлики во цена ќе беа по 1000 па и 2000%.Невиден патриотизам, толку бил скап.?
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се многу, ама изгледа мноооогу ????
Македонија - Нема закон за локалните моќнициПовеќе од 650 функционери, меѓу кои повеќето се советници од 85 општини од државата, кријат од колку места дополнително им се слеваат пари на сметките и колку роднини имаат вработено .. |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
im se moze ,..pa shto?!
,..samo...dok ima slepci koi im rakopleskaat,...ke imaat i ...............................tie! |
||
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |