|
Колку често си го контролирате здравјето |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako moras- vekje e kasno!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако има потреба само........
а онака на контрола само да се проверам рутински.....никогаш |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trgnuvam od devizata: podobro da se spreci otolku da se leci....i spored toa, rutinska kontorla pravam redovno...krvna slika 1 do 2 pati godisno, ekg, pap isto taka 1 godisno...na zabar odam na 3-4 meseci, ne deka mnogu sakam da odam...naprotiv...mrazam, go mrazam zvukot na instrumentite i zatoa odam redovno za da nema potreba da gi koristii da cuknam od drvce navistina e taka... |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nokna mora e da trgnes po lekari, vo cekalnite se osekavas kako osudenik na smrtna kazna
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ich, poima nemam ni kaj mi e zdravstvenata knishka...znam deka ne treba taka ama mrazam doktori i miris na bolnica i ako ne me boli nishto, ne se zamaram da se shetam po ambulanti.
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ретко, не дека не помислувам,ама фактот дека ми треба многу повеќе време од предвиденото за чекање на доктори се предомислувам.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro nikogas......ako ednas otidam, koga ce me zavlecat onie doktorite so ispituvanja, ce zaglavam edno 6 meseci po kliniki, laboratorii, bolnici i tome slicno....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку често..
Еднаш годишно. Од кога бев болна...како нешто од внатре да ме тера да направам 300 анализи.. Да си бидам спокојна, не за друго |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од две години доктор не сум видела заради себе си.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Контрола..никогаш.Одам на доктор само кога сум ептен при крај
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |