|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 695696697698699 717> |
Автор | ||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Благодарам да си жив и здрав .... и...... така
...одамна не сум се смеела на твоите ,,,досетки ,,,
................................................
EVE MAZITE ....
ISTO IMA GORE - DOLU .... KOGA E MLAD ... AKO GO FATI NEKOJA GORE ... KE MU RIPNI DOLU ... A KOGA E POSTAR ... AKO NEKOJA GO FATI DOLU ... KE MU SE DIGNI KOSATA GORE ... |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марко другарче мое, да си жив и здрав, нека ти е среќен роденденот
еве ти една силна гушка што не ги криеш годините marco_antony (44) Мене и Анѓа, драги резонатори на форум Марко не` донесе. Ние пред тоа не ни знаевме што е тоа. Па како не` донесе, нас не ни текна да си заминеме Изменето од kejt-d-grejt - 01.Јули.2010 во 09:07 |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BLAGODARAM NE CESTITKITE ... I DRAGO MI E STO DVETE STE NA IDIVIDI ... I GO PRODOLZIVTE ZIVOTOT NA IDIVIDI ... KAKO FAKEL ... MATRICHNO GUSKANJE ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MATRICNO GUSKANJE ISTO .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EDNA REZONATORSKA PRIKAZNA ... VO ZIVOTOT ... NIKAKO PLIVANJE PO REKATA NAGORE ... MNOGU TRUD ... A KE BIDEME VO MESTO ... PLIVANJE PO REKATA NADOLU ... I DA B I R A M E ... DA BIRAME KADE DA ODIME ... LEVO - DESNO ILI PRAVO ... I DA SLUSAME DA NE IMA VODOPAD ... I SO EDNO ZAMAVNUVANJE ... LETAME ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПРИЈАТНА ВЕЧЕР РЕЗОНАНЦИЈООООО...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Markoooooooooo
i za site drugi vo ovaa tema |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марко бееее.... низводно знаат сите да пливаат ти да бидеш к*рназ нагоре да пливаш е, тогаш си фраер |
||
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кај си ма ти кокош??????????? |
||
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДОБРА ВЕЧЕР .... ДА ЈА ЖИВНИМЕ МАЛКУ ТЕМАТА ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja me ja!!!!!!!!! a kaj se drugite kokosi??? Изменето од Sho-Sana - 05.Јули.2010 во 20:22 |
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, bas ima prijatna rezonanca ovaa vecer! |
||
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КЕЈТ ... АМИ ЗА НАГОРЕ ЛЕСНО Е ДА СЕ ПЛИВА ... ТОА НЕ Е к*рНАСКИ ... ЕДНОСТАВНО САМО МАВАШ КОНТРИ ... ИНАКУ МЕ ПОТСЕТИ НЕШТО ЗА ТОА к*рНАЗ КАКО СЕ СТАНУВА .... АКО НЕКОЈ ЈАДЕЛ ЛУК - БИЛ ЛУКАВ, А АКО САКА ДА БИДЕ к*рНАЗ, ШТО ТРЕБА ДА ЈАДЕ ???? ВИДИШ .... ПОДОБРО ПЛИВАЊЕ НАДОЛУ ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 695696697698699 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |