|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Автор | |||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа што го правиш,верувај дека ќе ти се врати-кога тогаш и сигурно тоа ќе биде човекот во кој ќе се заљубиш и тогаш ќе видиш како му било на тој што си го изневерил/ла
|
|||
Мирна вода брег рони
|
|||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neverstvoto nikoj ne go saka... ama ne znaci deka nemoze da se sluci.... bolno e za ednata strana.... ama toa e...
zatoa e najdobro da ne se slucuva..........
|
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako izneveri nekoj koj godini i godini bil veren...sto mislite...nemalo nisto sto go nateralo na takov cekor???????????????????? |
|||
|
|||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mora da postoi nesto za trakov cekor..........
kako vikaat ,,od ubavo koj bega,, Изменето од cecka - 04.Јуни.2006 во 00:49 |
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Предизвикот,возбудата-некогаш и кога е убаво може да се посегне по забранетото
|
|||
Мирна вода брег рони
|
|||
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nigogo ne izneveruvate, ne mi ja svacate mislata izgleda,
sami se izneveruvate, vo neverstvoto nikoj vo vas ne gleda boginji ... kratka zabava ...a avtoritetot...vaseto jas...ili odamna otislo... |
|||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama ne izneveruva sekoj i osobeno ne so sekogo i ne javno
|
|||
|
|||
petko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da, no vo ocite na toj so kogo izneveruvas nikogas nesi taa sto si vo ocite na onoj kogo go izneveruvas...
|
|||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga ke izneveram ke poglednam vo ocite bas da vidama znaes li deka eden moj prijatel ja izneveruvashe zenata 5 god. posle se razvedoa i sega e srekno ozenet so taa so koja izneveruval...
|
|||
|
|||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne deka ne e za veruvanje pa toa obicno taka odi |
|||
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
имам пишано али ај па, не би го изневерила никогашшшшшшшшшш |
|||
precious..
|
|||
petko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti nikogas nema da izneveris...mozebi posakuvas...no... drugi se tie beleg... razlicni od tebe...za zal ili za sreca necija... |
|||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sega i psiholog si.........
|
|||
|
|||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA znaesh samo kolku si vo pravo
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |