![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 112> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
никој... релаксирам денеска
![]() |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
site
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
другарка ми,толку е неорганизирана што ни самиот роденден не успева да си го пречека...а поминаа 20 дена од тогаш
Нејзините пораки ме изнервираа |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Пааа..денес баш никој...уште не ни почнал денов
ама затоа вчера (ама исто како денес да беше ![]() ![]() ![]() Ме изнервираа 30тина *бизнисмени* што не знаат да пополнат еден формулар ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Оној што на матично даде чесен збор дека нема да ме нервира. Како не може да разбере дека со “оние“ нејќум да го почнам денот, а најмалку да одам на рекреација. Ем знае дека ““оној“ би можела да го задавам со голи раце оти само ги омаловажува жените, а “онаа’ би ја згазнала ко пикавец оти само ми кажува што си купила, од каде си купила
![]() |
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
dosta so anonimnostta be
stavi mu imeto |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Сонцево...изгреа порано од што требаше
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
мајка ми, кога ќе почне со тие прашања за дечковци и слични земјени животинчиња
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ima vreme ushte,...ke se najde nekoj,....ili neshto....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
uffff
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Дефинитивно кромањонецот на бензинска...успеа да скрши бакарна цевка
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ме нервира се денеска. Многу се мразам ваква.
Последно ме изнервира мајка ми. Госпожата расчистувала кај мене во соба и ми ги џитнала цртежите позади кревет што си ги чувам. Мислела дека не ми требаат, па затоа ги спикала таму. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Некој...само некој
![]() Па роденден ми е бре ![]() Ме изнервираа од сабајле...еден родител ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |