|
МАКЕДОНИЈА...и се е можно!? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 63> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што време ќе беше ова, брреејјј...
а бе јули месец, а оно облаци, дожд... ко есен да е... е**ти владата... и на времето му е*а мајката... бе да ти се одмили да станеш сабајле, тмурно облачно... катастрофа... ах бе... коа ќе дојдат другите... секој ден има сонце да грее.. сонцето ќе изгрева на исток, не ко сега, не знаеш кај е... и месечина ќе има бре, ќе и ј врата светлината што овие и ја украдоа... а и кајсијата у двор кај мене ќе има кајсии... не ко сега, само лисја, е**ти владата... а и не друго... можда и комшијата ќе го вратат да биде директор пак... па да не го слушам по цел ден како ја пцуе владата... зошто дворот му е како џунгла од трева, због владата... кој бе због дождот... каков дожд бре... море да ти е**м владата... Македонија и се е можно... Изменето од којсумјас - 01.Јули.2010 во 17:34 |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Но и обратно, кога е суша, владата се фали како секаде има поплави а кај нас нема.
Кога дојдоа дождовите и поплавите , сега каде е помошта?
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
у право си комшија... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууу лути Прилепчани. Докторов е доктор по археологија или не
Археолошки предмети изнесени од домот на прилепски доктор |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo makedonija se e mozno
urbanisticki planovi i markici od opstinata centar idat na ustaven sud so ne im tekna kipot na skenderbeg da odi na ustaven sud bre hahahahahha |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...што ли складиштел докторот во складишните „Питоси“ ....од глина!?.....па толку ли се сигурни за чување лекови,
..хм,.. и ако му се случуваат вакви работи ,....кога наместо да си лечи пациенти се занимава со копање по ридовите,.... |
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....а дали одат и „Шмизлите“,...опс па тие не с можеби во општината Центар,...за коњот незнам,...одамна не сум го видел,....скопскит плоштад,...ако нешто останало од него!?..... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva srekja!!..shto se ispovrakjav na ...drugo mesto !
muka mi e vekje....samo ! inache ,..sentarot na drzavata,...i te kako e za na ustaven,..koga ke pritreba jasno,...kako sega shto stojat rabotite! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не се најде маж за да го стави на Уставен суд.Коалициони партнери се, па затоа војничињава не смееле да го достават до судот?
Наредба е наредба - и пусулче од штабот е пусулче и е потешко од закон.Нема зафрканција, тоа е партија или заебанција?
Ова е во врска со написот на анакин. Изменето од marsovec - 02.Јули.2010 во 00:25 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be kaj bea SDSM da go turat na ustaven |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој граѓанин може да поднесе барање за преиспитување на уставноста.
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda,...ima neshto trulo vo drzavata.....makedonska,.
..pa zatoa i se e mozno vo nea. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има нешто или ...има..сешто?
Од ова трулово...незнам како да го одвојам ...она другото...за да не се дорасипе....ова трулежов е беља работа...
А ме загрижуваат и ова влаституткиве...многу се намножија, како стаорци во канализација.Го разнесуваат духовниот трулеж,Недај боже да се зацврсти влаституирањето кај младите, ќе ја затрујат државата.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |