|
Што НЕ! му фали на вашиот град,... |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bidi seriozen be!
sigurno ne mu falat,..gradonachalnichki glupaci ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога веќе го спомна Градоначалникот да ти кажам: се утепав копајќи во тоа морскиот песок на плажата и ниту една КОЦКА не најдов
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi kakva kocka baras? |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не фалат шмизли...
ни бронзени ни хуманоидни... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda nishto ne mu fali povekje!...duri i morski pesok ima....
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mu nedostasuvaat ...skapani horor, gradski avtobusi....k'o od onoj filmon,...ko to tamo peva?......ushte ednom kjumbe da ima pozadi,...toa mu fali .
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mu falit trijumfalna kapija
no bitce bitce jednog lepog dana znaci ne mu fali Изменето од anakin - 02.Јули.2010 во 00:15 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da,... bash toa mu fali,...kapija na triumfot na gluposta!....nad pozdraviot razum...ushte toa mu fali!....i ke bide celo.
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka eeeeeeeeeeeeeeee
kje ja nareceme taka triumf na gluposta no kje ja imame, za razlika od denes so ja nemame Изменето од anakin - 02.Јули.2010 во 00:23 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....kako na nekoj ne mu teknuva eden ...zid na plachot ...da sozida?....toa mu e epten potrebno na ovoj narod!....i toa vo sekoe pogolemo naseleno mesto.
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej dobra idea
kje im tekne valjda ama si imame nie skopski zid eden e dovolno |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo posledno vrme ne mu falat...glupi idei za razubavuvanje.na ulicite,...koga sekojdnevno se zagusheni od vozila!
|
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na mojot grad ne mu fali taksi kompanii vrie gradot od taksisti a nema rabota nigde.
brza pozdrav legendo |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala!
...paa,..ne mu falat ni kuchinja skitnici...dodushe sega imaat zakacheno neshto na uvceto,..pa, bi trebalo da se posigurni... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |