![]() |
|
Што НЕ! му фали на вашиот град,... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bidi seriozen be!
![]() sigurno ne mu falat,..gradonachalnichki glupaci ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Генерал Митре ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Кога веќе го спомна Градоначалникот да ти кажам: се утепав копајќи во тоа морскиот песок на плажата и ниту една КОЦКА не најдов
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
zavisi kakva kocka baras? |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
не фалат шмизли...
ни бронзени ни хуманоидни... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
izgleda nishto ne mu fali povekje!...duri i morski pesok ima...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne mu nedostasuvaat ...skapani horor, gradski avtobusi....k'o od onoj filmon,...ko to tamo peva?......ushte ednom kjumbe da ima pozadi,...toa mu fali .
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mu falit trijumfalna kapija
no bitce bitce jednog lepog dana znaci ne mu fali ![]() Изменето од anakin - 02.Јули.2010 во 00:15 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
e da,... bash toa mu fali,...kapija na triumfot na gluposta!....nad pozdraviot razum...ushte toa mu fali!....i ke bide celo.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
taka eeeeeeeeeeeeeeee
kje ja nareceme taka triumf na gluposta no kje ja imame, za razlika od denes so ja nemame Изменето од anakin - 02.Јули.2010 во 00:23 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
....kako na nekoj ne mu teknuva eden ...zid na plachot ...da sozida?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ej dobra idea
kje im tekne valjda ama si imame nie skopski zid eden e dovolno |
|
|
|
![]() |
|
vo posledno vrme ne mu falat...glupi idei za razubavuvanje.na ulicite,...koga sekojdnevno se zagusheni od vozila!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
na mojot grad ne mu fali taksi kompanii vrie gradot od taksisti a nema rabota nigde.
brza pozdrav legendo |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
fala!
![]() ...paa,..ne mu falat ni kuchinja skitnici...dodushe sega imaat zakacheno neshto na uvceto,..pa, bi trebalo da se posigurni... |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |