|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 4243444546> |
Автор | |||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
------------------------------------------------------------------------------------------- Не постои, ни приближно, ни оддалеку поет сличен на тебе. Знаеш ли дека ги отштампав сите песни од твојот блог, ги укоричив и сега си ги читам секогаш кога сум во ,,летнато,, расположение... Знаеш, гнили се врвците што ја стегаат душата во ова тело… Quentin бејб, чудесно е те обожавам |
|||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фала ти и дообјасни ми го "летнатото" расположение, кога ќе имаш време...
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Cuvar snova"
Zasto silujes sebe da snevas Bi li ikada ista sanjala da nisam ja Snovi su tvoji,milo moje moja inspiracija...cuvam ih Telo tvoje obavijeno znojem ...moja ekstaza JAKA STVAR |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jako e ... definitivno.... bravo |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da be |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jас не сум баш по поезиjата, да не кажам никако...ама твоето голема социалка |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tanga da vidi normalka
no da saka bermudi da gleda mi e malku cudno no aj pesna e se e dozvoleno tuka |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
“Shadow”
Don’t look back my dear, Keep walking slow not fast, If you feel something near, It’s just a shadow from your past… Lend of fear spread in the night … Hiding in each dark corner… Don’t run away searching for the light … That’s just a part of you, not a strange foreigner … Don’t try to face it … it will run away or hide … Always breathing behind your back … You know that it’s there, part of you outside … Beautiful and creepy covered in gray and black … The shadow is a part of you … Always standing by your side …. One whole person divided in two …. Why do you wish to hide? -скарлет are you serious? |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ПодВодно - 12.Јули.2010 во 17:48 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bijonse1
Еклипса
Знам , ти сакаш силна светлина.......јас сакам полутемница, сонце на твое лице , месечина на мои усни еклипса не дели или соединува... Знам , ти сакаш полека ......јас сакам брзо, пупка кога се отвара , цвет кога се затвора деноноќие не дели или соединува... Знам , ти сакаш влажно ......јас сакам суво, морски бран надојден , сув песок при осека ветерот не дели или соединува... Знам , ти сакаш мирис.......јас сакам вкус, блед акт во огледало , амфас сенка на ѕидот одсјајот не дели или соединува... Знам , знам ....ти сакаш срце.......јас сакам душа... *** Eclipse I know you want a bright light ....... I love the halfdarknes, sun on your face, a moon of my lips eclipse does not share or combine ... I know you want slowly ...... I want fast, bud when it opens, when the flower closes day and night does not share or combine ... I know you want wet ...... I love dry, sea wave overfl, dry sand at ebb tide wind does not share or combine ... I know you want ....... I love the smell, taste, pale nude in the mirror, amfas shadow on the wall does not share or reflect together ... I know, I know .... you want heart....... I love heart soul Изменето од Andjelina - 14.Јули.2010 во 01:05 |
|||
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...секоја чест Изменето од Анастеа - 03.Август.2010 во 01:19 |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од anakin - 24.Јули.2010 во 11:53 |
|||
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овој само сака Сања да ја расплаче.
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Внеси реплика | страница <1 4243444546> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |