|
Запознавање |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
temata ne e gledanje od daleku... zapoznavanje
i jas na primer ne gledam vo ramenicite... OCI,RACE,ZABI i MIRIS(obozavam koga ke se pozdravam so tri baknezi a mirisot me pijani na ubav nacin) Изменето од seka - 25.Јуни.2008 во 21:07 |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
primetuvam kako ke me pozdravi....... ako mi ja stegne rakata i me pogledne vo oci.....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pred da go zapoznaesh, ti doaga se doblizue-go percipirash go zapoznavash na nekoj nachin, akoa ke ostvarish kontakt, si go poznala vishe...kolku tolku... Изменето од ...Well... - 29.Јуни.2008 во 21:38 |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
celosno.....snimka totalen rengen!! |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
U usnite ... neznam zosto?
Изменето од Blue Scarlet - 30.Јуни.2010 во 13:47 |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одоздола па нагоре , систематски преглед
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас па одозгора па надоле.
Прво што забележувам кај машко е насмевката и очите. Поготово очите. Потоа косата (пожелно е да е бушава) па рамениците и рацете. Па ондак иде гзот за на крај да видам дали е идиот или забавен човек. А да, ќе заборавев: ако е понизок од мене, све ова паѓа у вода, а ако е симпатичен само ќе си мислам: а да го почекам да порасне? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прво, гледам во фаца целосно без одделните делови, ако ми се свиѓа продужуе анализа.гледам прво висина, како што рече ТИГИ, се пропаѓа у вода ако е понизок.па после важни ми се вибрациите, ако ми личи како good boy супер, ако личи како bad boy уште посупер. и за крај, повторно ќе ја цитирам тиги, гзот е на ред
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам колку е вистина -
но сум забележал дека на женскиот свет првиот впечаток им го прават чевлите (облик, боја, дизајн) што мажот ги носи. Многу важен детал во формирањето на првичниот впечаток. |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, zatoa jas chesto bos izleguvam, za da me gledaat na drugi mesta. muahahaha
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеш дека си во право? Не ми текна одма на тоа, ама ептен е така. Чевлите се многу важен знак за тоа што човек мисли за себе, и каков е. Освен ова....да, рацете. И погледот... |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пази ситуација: типац со добра кундра оди на гости, ама не се собува за да го 'проценат' што чоек е. Некоја типка си помислува - кој знае колку му мирисаат нозете :-D
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лично за мене, чевлите не играат ама баш никаква улога!незнам зошто ама тоа не приметувам |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или, за да се види колку заработува де А типката може да си помисли, баш е невоспитан |
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |