|
Со кого од форумов сакате да се запознаете |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 83> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можам ја, можам, ама како две од по 20
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаахахахааххаха јас сакам со мама и тета.... ПС читајте меѓу редови.... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
+
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam i so polzavce,omarceto,ironceto, sanja,zamislena,zenmaster,sunny,mrzla... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so tie shto nejkat
|
|
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nejkam
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма ве знам што слики сте...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
То оти не ми ја даваш круната. Да се пофалам во Скопјево.
Мала грешка де Поправено Ееее и Тиги ја додавам на список. И неа ја заборавив |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се надевам дека договорот во скоро време ќе се исполни...и ќе се запознаеме ин лајф
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баби.
Ја баш би сакала и да го видам ЛиДивио, онака од страна и форумската ми стока (Анархи) да ја ѕирнам у живо, не на фејсбукон глуп. Исто сакам да видам како изгледаат Анѓа, Анастеа, Омар, а и страшно ме занима како изгледа Кејт. Ау да, сакам да видам као изгледа и Глен и Џошуа, исто и ПодВодно... И толку од возрасните. За врсниците... друга приказна. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја vo zivo gi imam videno samo Andjelina i Zajcef... i tolku..
A vrsnicite... Tigi... ako planiras letovo da idis na poseta kaj drugarka ti nemoj da ne mi kazis... (se preseli , ili?) |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај Замислена ќе дозволи еден офтопик...
Не, уште нема отидено, негде крајот на август ќе иде... гад демит. Онтопик: го заборајв ептендосадно. Е, сакам да го видам како изгледа и што мустра е. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само, потсети ме дека ти таксав 200 денари |
|
Внеси реплика | страница <1 5556575859 83> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |