IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Последен гледан филм
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последен гледан филм

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 223224225226227 475>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2010 во 20:53
mnogu jako filmce

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 04:41
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Filmot e prilicno dobar ....znaci se se vrti okolu Persius -- sinot na Zevs kojsto ke se bori protiv bratot na Zevs i ke go vrati underground
Ne mi se dopagja koristenjeto na nekoi midski sustesva ,,nekako epten e fantazija , no sepak dobar film
среќа

Dobar skroz.....5 - ....minus za onie dvajcata kako uspeaja da ja transportiraat skorpijata do argus tolku brgu...плазење
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 16:24

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 01:31
znaci stvarno ne znam zosto tolku se krena galama okolu filmov, istata tema koja holivud ja dava sekoja vtora godina, istata akcija, istiot tek na nastanite, istata poraka i t.n.
eve ako ne mu teknuva na nikoj, istovo go vidovme vo mnogu filmovi kako "The day after tomorrow" na primer
se napnav dva saati za dzabe

Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 11:21

Nadezen pocetok i predvidliv zavrsetok ... Osven dobrata gluma na Anthony Hopkins ... uste edno amerikansko filmce so porakata "Pravdata sekogas pobeduva" ..... Abe ajde .... голема%20насмевка
Baska ima greski koi im precat na sitnicari kako mene ..... плазење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 16:31
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2010 во 17:55

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 17:16
http://nsa14.casimages.com/img/2010/05/30/mini_100530033330751184.jpg

Mnogu dobar film,Vi go preporacuvam da go gledateсреќа
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 17:56
Stotuku go izgledav filmcevo The boat that rocked
prekrasna komedija koja govori za slobodata na izrazuvanje, bez razlika vo koja forma e i koj ja sopira да
trailer

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 03:15

f**king Gay mouvie.........Bidejci  mi izleta pod komedii, ajd pustam ja , Jim Carrey mada ne mi e omilen ama vikam nek si e... majka ce go gledam , mozda ce iznenadi.....i taka i bi....projdoa nekoi 10 min tamu vamu gluposti i koga bam scena Jimi nas u dogy poza ....Toooo Jimi si vikam jaда ( a JImi trese pa ne se sali) barem ovaa zena mu da ja vidam u golo izdanje iiiiii koga  ebaniot partner podiga glava.....surprise...... surat - majmun pederski so brkovi....глупирање...I Jimi nas ni veli " Da ne zaboraviv ja da vi spomnam deka sum gay".....wtf...Odvratno.....Cista 0....Do sega ne go sakav Jim e od sega ce go mrazam.....
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 05:07

E nemam deneska sreca so filmovite pa ic.....Serbian Scars....ma 'give me a break'....Film od jaka B produkcija pa mozda i C...Ocenka edna dobra 2...dvojkata e cisto za nekolkute balkanski noti , mislam na muzicki koi mozat da se slusnat niz filmot...Ova e eden od 11 filmovi od 2009 vo koi se pojavuva Michael Madsen sto govori samo za sebe kakov tip na film e ova....Glavno site vo Srbija zborat Angliski manje vise...Normalno losite momci zborat so ruski akcent, valjda da se potencira deka se losi....
Nesto se raboti se sakaat Srbin i Albanka sa Kosova (ne e najjasno koj kade se naodja dali vo Belgrad dali na Kosovo) ...Pa tuka upadja Madsen koj go drzi kako zaloznik tatkoto na srbinot koj e poranesen hemicar i moze da napravi hemisko oruzje koe Madsen treba da go prodade, pa uceni ...CIA , FBI...bla...blaa....ma ne vredi ni da se zbori....не
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 13:07
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Stotuku go izgledav filmcevo The boat that rocked
prekrasna komedija koja govori za slobodata na izrazuvanje, bez razlika vo koja forma e i koj ja sopira да
trailer

Вчера го симнав...но во првиот обид да го гледам испадна да он мене ме гледа...ајт можеби денес...
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2010 во 23:18
The Book of Eli
Ништо посебно веќе видена приказна,најблиску до "Јас сум Легенда" со Вил Смит
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 02:23
Kako i sto se ocekuva od fight film, scenarioto e prilicno slabo, no borbite se na visoko nivo....neocekuvan kraj....poen i za toa....vredi da se vidi ako ste ljubiteli na borecki vestini.....mn.dobar 4....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 223224225226227 475>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.