|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 223224225226227 475> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu jako filmce
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar skroz.....5 - ....minus za onie dvajcata kako uspeaja da ja transportiraat skorpijata do argus tolku brgu...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci stvarno ne znam zosto tolku se krena galama okolu filmov, istata
tema koja holivud ja dava sekoja vtora godina, istata akcija, istiot tek
na nastanite, istata poraka i t.n.
eve ako ne mu teknuva na nikoj, istovo go vidovme vo mnogu filmovi kako "The day after tomorrow" na primer se napnav dva saati za dzabe |
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nadezen pocetok i predvidliv zavrsetok ... Osven dobrata gluma na Anthony Hopkins ... uste edno amerikansko filmce so porakata "Pravdata sekogas pobeduva" ..... Abe ajde ....
Baska ima greski koi im precat na sitnicari kako mene .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu dobar film,Vi go preporacuvam da go gledate |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stotuku go izgledav filmcevo The boat that rocked
prekrasna komedija koja govori za slobodata na izrazuvanje, bez razlika vo koja forma e i koj ja sopira trailer |
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
f**king Gay mouvie.........Bidejci mi izleta pod komedii, ajd pustam ja , Jim Carrey mada ne mi e omilen ama vikam nek si e... majka ce go gledam , mozda ce iznenadi.....i taka i bi....projdoa nekoi 10 min tamu vamu gluposti i koga bam scena Jimi nas u dogy poza ....Toooo Jimi si vikam ja ( a JImi trese pa ne se sali) barem ovaa zena mu da ja vidam u golo izdanje iiiiii koga ebaniot partner podiga glava.....surprise...... surat - majmun pederski so brkovi.......I Jimi nas ni veli " Da ne zaboraviv ja da vi spomnam deka sum gay".....wtf...Odvratno.....Cista 0....Do sega ne go sakav Jim e od sega ce go mrazam.....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E nemam deneska sreca so filmovite pa ic.....Serbian Scars....ma 'give me a break'....Film od jaka B produkcija pa mozda i C...Ocenka edna dobra 2...dvojkata e cisto za nekolkute balkanski noti , mislam na muzicki koi mozat da se slusnat niz filmot...Ova e eden od 11 filmovi od 2009 vo koi se pojavuva Michael Madsen sto govori samo za sebe kakov tip na film e ova....Glavno site vo Srbija zborat Angliski manje vise...Normalno losite momci zborat so ruski akcent, valjda da se potencira deka se losi....
Nesto se raboti se sakaat Srbin i Albanka sa Kosova (ne e najjasno koj kade se naodja dali vo Belgrad dali na Kosovo) ...Pa tuka upadja Madsen koj go drzi kako zaloznik tatkoto na srbinot koj e poranesen hemicar i moze da napravi hemisko oruzje koe Madsen treba da go prodade, pa uceni ...CIA , FBI...bla...blaa....ma ne vredi ni da se zbori....
|
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Book of Eli
Ништо посебно веќе видена приказна,најблиску до "Јас сум Легенда" со Вил Смит
|
|
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i sto se ocekuva od fight film, scenarioto e prilicno slabo, no borbite se na visoko nivo....neocekuvan kraj....poen i za toa....vredi da se vidi ako ste ljubiteli na borecki vestini.....mn.dobar 4....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 223224225226227 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |