|
Ме нервираат комшиите !!! |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, koj pa gi,...ebe?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne, tolku e mirno skoro da ne gi ni gledam,...pomirna zgrada, zdravje!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е сега јас му ги кравам живците у вис....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се досадни освен шт оправат галама со колите,сите имаат гаражи а оставаат на пат и пак си сметаат едни со други па свират звонат....инаку малите комшичиња се осички сите ми се другачки,сите постари ташни стегачи панделки привезоци шноли им ги дадов да си играат,среќа невидена им беше
денес имаа една песна смислено вака беше; Џингл бел Џингл бел и Онур ослабел Шеќерезад го бацила и Ќерем полудел |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме нервира комшиката над мене шо отвара врата на секое ѕвонење кај мене да види кој иде
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене на прозор стојат и се снимаат. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за 2-3 дена ќе ми се отселат најбучните комшии
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
таа ќе ми каже дека требало да јадам...а децана нејзини не ги гледа
Изменето од sanja-a - 28.Јуни.2010 во 16:39 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повеќе не ги ни приметувам. Ко да не се живи, ко да не постојат.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги мои соседи со троседи спремајте се... моторот скоро е составен
Спијајте уште вечерва мирно... толку ви беше |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Комшија се надевам дека кармата еден ден ќе ти го стрефи срцето...
Ај не ти беше доволно што остатоците од храната ги тресеше право од чаршафот на тераса кај мене...туку сеа у 5 наутро стана со бормашината... Ма какво срце бе...Да Бог даде да станеш импотентен...son of a gun... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi ja be biserna se buni vo kuka sto zivee za komsiite, znaci ne znaes kako e da se zivee vo kula
komsijata do tebe cel den nesto krsi i vika, nad tebe sekogas nesto se busi i rusi, pod tebe nekoj stalno mrci, a karsi tebe ziveat najgolemite seljaci vo gradot o, i da ne go zaboravam komsijata vo zgradata karsi mene koj za inaet gi otvara site prozori i vrati od stanot koga ja pusta Ceca |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова забеган што го напиша ме потсети на мојата зграда.
-------------- Денес стварно ме изнервираа Се симнав пред зграда да ги земам кесите што купувале моите за јадење и комшијата од приземје излегува на балкон и ми вика...еејј комшивке, како си? Еве добро комшија, ти? Еве да видам што носите Го гледам и не можам да поверувам што ми збори. Вика: За јадење сте купувале а? Па многу со осум кеси се враќаат твоите од супермаркет... Само го погледнав и му реков да си го гледа фрижидерот дома, ама ми идеше да го убијам. Ми ги изброја кесите, скенираше да види што купиле...Абеееееее Скопје..и нашиве згради..Да можам да избегам од зградава ни секунда не мислам. А да не ја спомнувам оваа над мене...ми истури кофа со вода врз чаршафот што го ставаме на маса за јадење. Абеееееееееее |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како можете да дозволите некој ствари да ви фрла на тераса? Ја у кујча живеам, ама пак не сваќам... да трпам бормашини у пет сабајле, вода и ѓбре на тераса... нема шанси! Немате ли некој ред бе вие у тоа зградите или што е работата?
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |