|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 26> |
Автор | ||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Фотки имам но за таму за кај што треба .....
А Вие ...и да ги броите сите станари од околните згради кои во тој
момент си седеа мирно по домовите и си гледаа ...фудбал.... нема да
можете да ја прикажете ...посакуваната бројка ......
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се додека е 3:1 во корист на ВМРО (или подобро кажано против криминалот), не се замарам со коментирање на оваа тема (Бранко, СДСБЈРМ)
Изменето од LiDivio - 28.Јуни.2010 во 09:18 |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Милошевиќ имаше 80%? Видете го мирот на оние преферираните и меки се како памук.Тоа нешто не кажува, или пусулчето е важно.Сепак ова се живи луѓе, а и атмосверата во државата.Преку глава им е на луѓево, ова со ...преродбата во портокалово.
Исто како пред случувањата на народот во околината и пошироко.Диктатура во Европа не бидува!.
Крај!.
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e miloshevic?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да беше диктатура немаше да има митинг на опозицијата... а и ти немаше да пишуваш све и свашта по форумов... ама очигледно не е така... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ih da e samo po forumot covek da se plasi da otvori konzerva |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MisterSk
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ќе ви кажам колку митингаши имаше. Имаше едвај 8.000 митингаши, ова ви го кажувам од доверливи извори.
Само Чак Норис можеше да изброи повеќе од 8000 луѓе на митингчето на СДСМ :-)) СДСМ е ФИРОМ, СДСМ е ТАТ; СДСМ е промена на знаме, СДСМ е криминал, СДСМ е отпуштени работници, СДСМ е затворени фабрики, СДСМ е стечајци, СДСМ е 150.000 државјанства на албанците, СДСМ е фалсификувани избори, СДСМ е уништување на духот и верата на Македонецот, СДСМ е беда и сиромаштија, СДСМ е ЕДНА ГОЛЕМА НУЛА! МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ, МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!!! |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мала исправка: Не е СДСМ, туку СДСБЈРМ Изменето од LiDivio - 28.Јуни.2010 во 11:18 |
||
MisterSk
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав пријателе, во право сте.
И сакам да додадам уште нешто. Од секоја општина или село се праќаа по 3-4 автобуси а ги собираше во еден, ама за потоа да велат како имале толку и толку автобуси. Хахаха смешно е, а веќе и жалосно ова што го прават. Треба еднаш да сфатат - ТИЕ НА ВЛАСТ НИКОГАШ! Изменето од MisterSk - 28.Јуни.2010 во 11:25 |
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И покрај тоа што уредно беше најавен протестот наречен митинг, никој од власта не најде за потребно да поразговара за проблемите. Никој не дојде од оние кои беа прозвани. Сите се криеја по дома, а оние кои имаат мака си се тажеа на господ. И тоа ли е демократија - да немам право да ме сослушаат!
За тие што го славеа празникот на ВМРО-ДПМНЕ, пред некој ден, премиерот дури и говор држеше, а за овие што мака си имаат не се ни обиде да се јави или презакаже термин кога ќе е слободен за да се сретне со лугето. Премиерот треба да е претседател на владата на РМ, ама влада на сите луге во РМ, на народот. Очигледно е дека не е така!За едните дојде, а кај другите..........? |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не очекував дека ќе има толку народ. Овој народ на митингот даде дознаење дека вака понатаму не ќе да може.А и парите секнаа, а сепак за пари се работи, нели.Колку им требаат не е јасно - се друго е јасно, како бел ден.
А јасни се и новите мегафони на власта. Изменето од Анастеа - 29.Јуни.2010 во 16:36 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku imalo imalo
voopsto toa ne e vazno vazno e kolku i kako kje glasat na izborite tie kazuvaat tocno koj kolku glasa osvoil kogo narodot go izbral se drugo e drn drn jarinja, bal bla bla i tepanje prazna slama |
||
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mozham da razberam kade zhiveat i kako mozhat da pishuvaat vakvi raboti: vchera se stavi kraj, od vchera pochna novata era, vchera Makedonija izbra podobra idnina.
Shto, vie da ne pobedivte vchera na izbori. I ushte pozhalno i potragichno da bide, ne birate nekoja nova garnitura, ne poddrzhuvate nova garnitura. Odite na ne znam kakov si miting, da poddrzhite partija koja ne znam kolku godini bila na vlast vo poslednite 20 godini i nikoj nema dobro videno od nea, osven partiskite zamorchinja, neli. Pa po tolku dadeni shansi da se pokazhat i dokazhat, nishto ne napravile i se ushte vredi da se veruva vo niv? Изменето од Анастеа - 28.Јуни.2010 во 14:55 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhahahahahhaha
jak ti e postot |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |