|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako petelot koga ja brkal kokoskata i si rekla vo sebe " Ke se sopnam, da ne ispadnam k*rvice"
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно така ... и кога гледа дека нема излез,таа ќе го пронајде на било кој начин и скоро по секоја цена... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако налетуваш на жени што велат НЕ а мислат ДА - ти си среќен фраер
Чувај се од оние кои велат ДА, а мислат НЕ |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е добар совет...овие вторите се поопасни.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ми е јасно значи јас кога сум барал фб од Рената она ми велеше не нема а мислела да цццццццц
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахах...чудна е женската психологија ,нели? |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe ajde ....
Prasanjevo e "cista filozofija" od psiholoski aspekt ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто жените кога викаат не,мислат да?
Бидејќи им се може. И сега што? Не ти се свиѓа? Стани си педер, легално е. Или пак, сакаат со тоа само да ја потврдат тезата дека “жените се комплицирани“. ај бегам ја од тука. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto mazite koga vikaat da,mislat ne?
Abe ajde.... Kade li samo ve nosi vaseto mozoce? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ќе излезе дека мажите не се разликуваат од жените,ама штом ти така велиш....ти верувам. |
|
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto se zeni
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekogash ste slushnale fraza: Bidi zhena i stoi si na zborot ?
Toa e posledica od ovoa ne-da i DA-NE. Misli "da" veli "ne", ednash kje kazhe edno, podocna kje si go smeni umot i kje kazhe drugo... i ako spomnish deka nemozhe da vrti sega "vaka" posle "taka", ke ti kazhe "epa mi se mozhe, jas sum zhena!". Zatoa postoi frazata: Bidi mazh i stoi si na zborot! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме изнасмеа убаво.Како бар не напишеше- ВИСТИНСКИОТ МАЖ СИ СТОИ НА ЗБОРОТ. |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |