|
Тој не те сака,а ти неможеш да го заборавиш! |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | ||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tesko e koga nekogo sakas, a toj ne ti ja vozvrakja ljubovta. Edno vreme znaev mnogu da patam zaradi toa sto se zaljubuvav vo pogresni devojki no vremeto i iskustvoto si go pravi svoeto. Sega mnogu vnimavam vo kogo ke se zaljubam. Najcesto vo minatoto me privlekuvaa nekoi smizli, samo zatoa sto se ubavi, no sega sakam odgovorni i ljubezni devojki, so dobra dusa i karakter. Ne sakam devojki koi sakaat da provociraat i koi se gordelivi . |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тој не ме сака, а јас не сакам да го заборавам.
прво, затоа што сакам да се сеќавам на убавите моменти кога сме се сакале или сме мислеле така. второ, ако играл подло, сакам точно да ја израмнам сметката кога ќе дојдат моите пет минути. трето, немам цигари - да имав, ќе ми беше сеедно дали некој во минатиот живот ме сакал или не |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако не ме сака нека е жив и здрав
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako ne toj da ne me sakaa jas da ne mozam da go zaboravampfff kako ne be
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај мене обично е обратно.
Ако не ме сака, голема работа, не е ни прв ни последен, life goes on, нема да си правам филмови во главата дека за апокалипса се работи. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e Tiggic |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Животот оди понатаму,со сила убавина нема!
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој не те сака,а ти неможеш да го заборавиш!
Па убиј се. . . Се , шалам , најди си хоби , или некој друг , ќе видиш одма ќе ти помине. Или надувај се . . . Thats all folks... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдолго може да ми трае недела дена... потоа повторно повеќе ги сакам лагерите на точакот од комшијата од неа |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е кој рече дека не можам да го заборавам. Ма немој. Како да е последниот на светов. Ха-Ха-Ха-Ха! |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така треба , Грени , со оптимизам , се дур не паднеме во депресија...
|
||
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Боље во депресија, него во септичка јама, ти текнуе?
|
||
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој ми го кажа ова кога бев во депресија и стварно да не беше женско ќе му мавнев аперкат-ништо лично тиги. |
||
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе сеа, сакал ти или нејќел... така е. П.С: Не се `рчкај со мене. |
||
||
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |