|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 26> |
Автор | |
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lilica kje ide Zoki da si go vidi, a bogami ko naroden heroj e, so narodni pari
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо нема што да се мисли. Се е толку прозирно што очитое е дека желбите и целта им се исти и на власта и на опозицијата. Се е договорено. Зар не гледате: ,,Една недела едните, друга недела другите прават некакви митинзи и трошат народни пари, а ваму велат ,,РЕЦЕСИЈА,,.....само таа важи само за народот додека за политичарите било од која политричка опција нема РЕЦЕСИЈА,,. А, избори или немири секако ќе има, затоа што така посакува Али Ахмети. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas mislam deka treba da se iskoristi momentot,...dodeka seushte ima razgranati drvja naokolu .... ...pa,...pushtete si mashtata na volja ,...shto saka da kaze,..pisatelot!...(za onie shto ,...teshko sfakjaat!) ....i , na sledniot ( od konk*rentite)mitng,...istoto... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па многумина ја сакаат Македонија. Грци, Бугари, Македонци што кумуваа на ФИРОМ и нивни следбеници денеска итн. Завиден број ќе соберете ако се одзоват на апелите. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu..pa toa utre da ti bilo be!
bidejki sum vo blizina,..jas samo ke pominam pokraj,... ...ne za drugo ,..tuku samo za da gi prebrojam,....za posle da ne se nategaat rivalite,...ovie ,...100 000...a ovie pak,...samo desetina ...kako shto znaat po obichaj... ..vaka ke imate edinstveno, objektivna brojka,... Изменето од Анастеа - 28.Јуни.2010 во 02:19 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
milomoe
Нов член Регистриран: 21.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vie go zgresivte denot dnevnici se davaa pred nekoj den koga partijata koja e na vlast slavese rodenden.
Sega nema da se davaat dnevnici, toa nee stil na SDSMzatoa sto ovoj protest nee protest samo na clenstvoto na SDSM tuku na celiot makedonski narod koj ja krenal glavata i ne gleda veke vo zemja. Изменето од Анастеа - 28.Јуни.2010 во 02:19 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно, после 20 години, македонскиот народ повеќе не гледа во земја. Алал нека му е! Сега сигурно ќе тргне на подобро. Ако не сега, после 20 години сигурно. Изменето од Anarchy - 27.Јуни.2010 во 03:11 |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Право да ви кажам никогаш не сум гледал во земја и не ми треба некој да ми ги отвори очите.Така да она за гледањето во земја сеопшто искажано не држи вода. А за ова...состојбите?...и слеп да си ...ќе видиш дека полоши не можат да бидат...
Ова...ооопс... може,може ...доколку овие останат на власт.Ќе ги надградат чекорите...и перењето...во илјада чекори...и...пералници...исто така.Само им требе овчички...за ..ова волната,...за...стрижењето.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се прашувам, која категорија на луѓе би дошле на митингот на СДСМ...??
односно би дале поддршка на тоа што таа партија го нуди... ако воопшто нешто нуди освен критики за сегашнава власт... студенти... па нема логика кога сегашнава власт отвори еден куп факултети низ државата за буквално секој да може да се образува... земјоделци... зошто кога денешнава власт вложи големи пари за субвенции и развој на земјоделството... пензионери... зошто кога оваа власт им ги зголеми пензиите... работници... зошто кога оваа власт донесе закон со кој сите работодавачи мораат да ги платат давачките кон државата, што не беше случај... докторска фела... зошто кога оваа власт со приватизацијата на матичните лекари за 5 пати им ја зголеми платата, а на клиника им овозможи легална дополнителна дејност... родители... зошто кога, како така, децата ни имаат бесплатни учебници... администрација... зошто кога платите им се зголемени од оваа власт, додка претходната со години тоа го немаше направено... навистина која група на луѓе би имале корист од доаѓањето на повторна власт на СДСМ...??? претпоставувам сите оние кои се научени да ловат во матно и оваа власт им ги ускрати привилегиите од тоа да си на функција и да земаш екстра пари...сите кои беа научени на мито и корупција... а да... и оние кои идејата за социјализмот и жалта за минатите времиња... по инерција ја бараат во Социјал демократите... иако мене никако не ми јасно... што СДСМ има заедничко со Социјал демократијата... што...??? Изменето од којсумјас - 27.Јуни.2010 во 09:01 |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве 25 автобуси од Битола ќе тргнат за митингот на сдсм, ви посакувам супер митинг, а на ВМРО-ДПМНЕ им посакувам уште многу многу години да останат на власт
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДСМ со Социјал-демократијата има врска исто како Магаре и Музика.
Кој сум јас постави добро прашање.-Кој ќе оди на митингот? Одговорот е едноставен,партиските војници и членови кои го црпеа и ставаа во своите џебови она што сегашните властодршци го даваа на народот. Да се разбереме,не дека сегашниве се многу заслужни за нешто и треба да им ставиме ловорики,но тоа што овозможиле за различни делови од народот е наведено во постот на Кој сум јас,па може да се прочита. Имам еден куп пријатели и познаници што се закоравени поддржувачи и членови на СДСМ,и за чудо никој од нив не е сиромашен или пак нема добро платена работа од која секој месец си кешира многу добро платиче,има автомобил прилично нов,среден дом и вишок на парички. За бифшите директорчиња и функционери муабет да не правиме. Еднаш пред неколку години една долгогодишна членка на СДСМ кога ја прашав како може да гласа за член на СДСМ кој е докажан арамија и пробисвет ми рече вака. -Магарено да го кандидираат за пратеник од СДСМ јас ќе гласам за него. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj (osven onie koi gi glasaa vo prvite mandati-negde okolu 400 000 iljadi) i koi i sega za vreme na VMRO si ziveeja dobro.kako i onie koi glasaa za VMRO. Maka macat onie koi nemaat partiska knishka, koi se neopredeleni, koi smetaat deka obrazovanie, zdravstvo , sudstvo, policija treba da ima depolitizacija.Znaes li kolkumina od neopredelenite gi glasaa tokmu VMRO tokmu zatoa sto veruvaa vo niv (i navistina vo prvata godina na prviot mandat bea super). Potoa- potop, ista slika kako sdsmovskoto vladeenje. Zatoa nemoj molimte da prasuvash koj ke odi? Verojatno nikoj, verojatno onie koi se nadevaat deka ovie ke padnat a onie nema da stanat. Redno e ednas da sme bez vlada, bez pratenici, bez bubrezi vo loj. I mozesh da me demantirash do utre sabajle, ama vistinata nema da ja pobiesh, zatoa shto jas sum dolu, so narodot, onamu kaj se trpi i se gleda kako si gi vrabotuvaat nivnite (i ednite i drugite), ti pretat ako im se sprotivstavish i ednite i drugite) I ne zboruvam za onie 12 tmina ministri, zboruvam za ona sto e pod niv, sto im se dade vlast za da vidime kakov se gad. Vprocem za Gruevski pak ke glasam, ama ako vladee sam. Ako ne im dade mokj na ovie koi mene i namoeto semejstvo mi ja krojat kapata, a za sebe si natrupaa bogatstvo. Toa shto glasav za Gruevski ne me sopira da kritikuvam koga ne rabotat kako sto treba. I treba da ima mitinzi, da ne se zalazuvaat deka so 21 % rejting treba da vladeat. Malku treba da se zamislat. Imaat vreme za na popraven. Изменето од mamamd - 27.Јуни.2010 во 09:53 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sega ziti leb uste ubedime deka Ljubco Georgievski i negovite koi ja formiraa VMRO DMNE i ovie koi sega vladeat imaat mnogu zaednicko so onie prvite DEJCI na VMRO! Znaes li deka prvite DEJCI bea taka reci site daskali i rabotea na prosvetluvanje, ucenje na narodot? Kaj se deneshnite daskali? Izmrcvareni, izmaltretirani od polupismeni stvorovi naznaceni tokmu od partijata na vlast? Zatoa ne prasuvaj kolku ima socijaldemokratija kaj sdsmovcite, zatoa sto ke dobies kontraprashanje-kolku ima ideali na podobruvanje na zivotot na obicniot covek kaj segashnive vmrovci. Isti se site, zatoa i ne im e sveta knishkata koja ja zemaat i ja menuvaat ko nie corapite. Isti, ama do korenot na kosata. |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На митингот би требало да дојдат сите кои се против целосната партизација на државата,оние кои се против расипништвото на владата, оние кои бараат еднаков третман на секој граѓанин,оние кои иако способни се заменети со партиски војници ( без знаење и квалификации),оние кои не добиле вработубање бидејќи немале партиска книшка,оние кои согледале дека Македонија незапирливо пропаѓа на дното на Европа.....
Сите би требало да дојдат, за да и новата власт (која ќе дојде)знае дека ако продолжи како сегашниве и кај неа тогашната опозиција ќе се собере во огромен број.Ако тоа не се случи и понатаму ќе имаме сведната глава сабја не ја сече.
Но газот е повисоко издигнат од главата.
Тоа ќе е да се размисли!.
Да се мисли на иднината.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |