|
Кого би го легнале??? |
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 168> |
Автор | |||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
EEeeeeeee не го менувам,уште сакам да го легнам |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја би една од тука ........ форумџика ..... позната поетеса
|
|||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еее, моментално нешто ми вика број 7.мммм
Изменето од Charmedgirl18 - 23.Јуни.2010 во 11:03 |
|||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кај се земаат бројчиња .......
|
|||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што ли и стана на мојата сликица?еве уште еднаа
|
|||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас знам .... не ставаш убави слики , зато
|
|||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зашо бе?што му фали?
|
|||
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slika ... toa mu fali
|
|||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро бе добро, од кого да ставам слика? |
|||
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
немој само моја .. ќе имаш проблем ....... нема да можеш да дојдеш на ред па ќе треба да земаш бројче ........
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prekrasnta 26 godisna spska pejacaka so prekrasen glas Jelena Tomašević.Samo ne bi ja legna za edna vecer za ozbilna vrska ako moze pa i za zena da ja zemam oti se zaljubiv mnogu a kako so raskina seo so glumecot Ivan Bosicic. Изменето од ARTE - 06.Јули.2010 во 03:35 |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Жаклин Бракамонте
|
|||
Внеси реплика | страница <1 135136137138139 168> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |