![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 339> |
Автор | |||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
може и лозеберач
|
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
![]() Тука може да одам офтопик така ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ама изгледа и тука сум онтопик ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 14:47 |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
зошто мислиш дека си онтопик
![]() |
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
Затоа што ја сум секогаш ОН топик ама секогаш ми ги кријат постовите
![]() Тоа ти е исто како да сум офтопик... Некој не сака да се соочи со вистината што се случува на форумов. Па кога ќе кажам дека некои луѓе заминале од тука одма станувам ОФТОПИК!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
![]() |
|||
||
важно дека е Да Бест
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
||
koj mi ja cepka forumskata baba ![]() ne ja cepkajte zasto Cak Noris i e telohranitel ![]() ![]() ^ a be d4 b3 kazi be toa sto te prasav na lp be ![]() Изменето од CakNoris - 21.Јуни.2010 во 15:28 |
|||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|||
![]() |
|||
||
Мамеее....реши тешка равенка
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Море шефе..ќе ги...уфф бреее ![]() Не е можно ова бе Чак...Н-Е Е М-О-Ж-Н-О! Ова некој нешто ми готви..кај и да е..ќе ме зготви ![]() (темава баш како за мене..ама пак сум онтопик ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
не си
таман си
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Е да..ама темава е ОФТОПИК...значи треба да бидам офтопик.
Ама јас сум онтопик, пишувам само работи што се офтопик... Разбра некој ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
||
cekaj sega malku megu redovi ![]() znam mi kaza nekoj(a) za koj(a) vikas. Abe on(a) e nas(a) mislam ama ne sum siguren. A za ovie drugive so vikas......definitivno gotvat nesto bidi sugurna. Ama neli oti se domakini i domakinki pa mora da gotvat,bez rucek ne se moze ![]() ![]() Osobeno ovde ne se moze bez da se zgotvi nesto. I na mene mi gotvat ama i jas gotvam ![]() ![]() Kako i da e nekoj od nas ke zgotvi nesto a koj ke bide i sto ke bide toa ostanuva na vremeto da pokaze ![]() Jas vikam przeni kompircinja ![]() ![]() A tuka si ontopik vo tema oftopik. E taka ![]() Mada onoj forum kade nema oftopici e kako biblioteka. Mada i vo bibliotekata ke se najde nekoja kniga kaj sto ne i mesto. No,ponekogas za da ja najde polesno toj sto treba da ja najde se naoga tamu kade sto ne i e mestoto. A koga nekoja kniga se naoga bas kade sto i e mestoto,a ne mu se dopaga na bibliotekarot ili bibliotekarkata ja trga na drugo mesto ili ja trgnuva od polica. Toa ti e forum......ovaj zivot de ![]() ![]() Изменето од CakNoris - 21.Јуни.2010 во 15:43 |
|||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|||
![]() |
|||
||
така си е......
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |