IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 244245246247248 339>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 14:43
Originally posted by d4 b3 d4 b3 напиша:

lozekopach

може и лозеберач
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 14:46
изненадување

Тука може да одам офтопик такаизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

ама изгледа и тука сум онтопиклутиназбунетост

Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 14:47
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 14:50
зошто мислиш дека си онтопикзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 14:56
Затоа што ја сум секогаш ОН топик ама секогаш ми ги кријат постовитеголема%20насмевка

Тоа ти е исто како да сум офтопик...

Некој не сака да се соочи со вистината што се случува на форумов. Па кога ќе кажам дека некои луѓе заминале од тука одма станувам ОФТОПИК!!!!!!!!!!!!!!!!
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:23
Originally posted by емил емил напиша:

Да Бе е д’бест 

= d4 b3= Да Бе= d4 b3 збунетост и сега излегува дека d4 b3 е д`бестголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:27
важно дека е Да Бест да 

големо%20гушкање
Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:28
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Затоа што ја сум секогаш ОН топик ама секогаш ми ги кријат постовитеголема%20насмевкаТоа ти е исто како да сум офтопик...Некој не сака да се соочи со вистината што се случува на форумов. Па кога ќе кажам дека некои луѓе заминале од тука одма станувам ОФТОПИК!!!!!!!!!!!!!!!!

koj mi ja cepka forumskata baba
ne ja cepkajte zasto Cak Noris i e telohranitel

^ a be d4 b3 kazi be toa sto te prasav na lp be

Изменето од CakNoris - 21.Јуни.2010 во 15:28
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:31
Мамеее....реши тешка равенкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:34
Originally posted by CakNoris CakNoris напиша:

Затоа што ја сум секогаш ОН топик ама секогаш ми ги кријат постовитеголема%20насмевкаТоа ти е исто како да сум офтопик...Некој не сака да се соочи со вистината што се случува на форумов. Па кога ќе кажам дека некои луѓе заминале од тука одма станувам ОФТОПИК!!!!!!!!!!!!!!!!

Море шефе..ќе ги...уфф брееелутина

Не е можно ова бе Чак...Н-Е   Е   М-О-Ж-Н-О!

Ова некој нешто ми готви..кај и да е..ќе ме зготвигазење%20од%20смеење

(темава баш како за мене..ама пак сум онтопиктага)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:35
не си

таман си

да
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:39
Е да..ама темава е ОФТОПИК...значи треба да бидам офтопик.

Ама јас сум онтопик, пишувам само работи што се офтопик...
Разбра некојзбунетостголема%20насмевка
Кон врв
d4 b3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

не можам да си дозволам неактуеленпотпис

Регистриран: 19.Јуни.2010
Поени: 4384
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај d4 b3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:41

важно дека е Да Бест да 

големо%20гушкање

хи,%20хи...
Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:42

Originally posted by CakNoris CakNoris напиша:

Море шефе..ќе ги...уфф брееелутинаНе е можно ова бе Чак...Н-Е   Е   М-О-Ж-Н-О!Ова некој нешто ми готви..кај и да е..ќе ме зготвигазење%20од%20смеење(темава баш како за мене..ама пак сум онтопиктага)

cekaj sega malku megu redovi   
znam mi kaza nekoj(a) za koj(a) vikas. Abe on(a) e nas(a) mislam ama ne sum siguren.
A za ovie drugive so vikas......definitivno gotvat nesto bidi sugurna. Ama neli oti se domakini i domakinki pa mora da gotvat,bez rucek ne se moze
Osobeno ovde ne se moze bez da se zgotvi nesto. I na mene mi gotvat ama i jas gotvam Kako so kazav mora da se ima rucek
Kako i da e nekoj od nas ke zgotvi nesto a koj ke bide i sto ke bide toa ostanuva na vremeto da pokaze
Jas vikam przeni kompircinja
A tuka si ontopik vo tema oftopik. E taka
Mada onoj forum kade nema oftopici e kako biblioteka. Mada i vo bibliotekata ke se najde nekoja kniga kaj sto ne i mesto. No,ponekogas za da ja najde polesno toj sto treba da ja najde se naoga tamu kade sto ne i e mestoto.
A koga nekoja kniga se naoga bas kade sto i e mestoto,a ne mu se dopaga na bibliotekarot ili bibliotekarkata ja trga na drugo mesto ili ja trgnuva od polica.
Toa ti e forum......ovaj zivot de

Изменето од CakNoris - 21.Јуни.2010 во 15:43
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:47
Originally posted by d4 b3 d4 b3 напиша:

важно дека е Да Бест да 

големо%20гушкање

хи,%20хи...

така си е......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 244245246247248 339>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.