![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 563> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi i kazal da ne se sekira mnogu mnogu, oti uste vtoriot den na pustiot ostrov -kje ja odnesam so limuzina po asfalt na bulevar pod ulicni kandilabri vo luksuzen restoran, kade kje se osekja kako aristokratka, so violini kje i svirat na uvce i kje moze da tancuva na balski podium... se razbira so mene, ako saka...
|
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() Изменето од Schatzii - 19.Јуни.2010 во 13:52 |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
би го прашала кога тргнуваме
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nz
![]() bi ja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
исто така би ја
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
jas bi ja pokanila na shpageti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
би ја врзал за да гледа како играат Јапонија фудбал
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ќе му го украдам телевозорот. За да се одмори од фудбал
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
би и скршал рацете зарад тоа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
би му предложила заедно да гледаме фудбал
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Bi ja prasala kade li zamina ? ![]() |
|
![]() |
|
Ќе му подарим препарат за полирање на круни
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Hahaha ![]() Bi mu kupil edna gajba pivo i da pieme i navivame za Brazil ![]() P.S. emil, ovie Bregot od slonovata koska opasni se, moze da iznenadat ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 328329330331332 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |