|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 42> |
Автор | ||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо!со оглед на тоа што ти е дедо, не верувам дека сте биле во лоши односи, така да, нема да ти направи ништо.можеби само сака да се осигура дека се е ок, пред да си „отиде“... |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
duhot na pokojnikot seuste luta na zemjata - 40 dena po smrtta. Zasto se dava pomen od 40 dena. Se pretpostavuva deka togas dusata si go naogja svoeto mesto, dali e toa vo rajot ili pekolot.
Nemas potreba od grizi. Sigurno e samo dedo ti. Ako prethodno pred negovata smrt ne se slucuvale takvi raboti, togas uzivaj si... |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Objasnuvanjeto od gledna tochka na duhovnosta toa naezuvanje i red drugi raboti shto ti se slu4ivaat se deka postojat duhovi i tie se okolu nas koga eden duh pomine niz tebe togash se naezuvash,osekash leko veterce ili pochuvstvuvash deka ne si sama vo sobata..ne e strashno no sepak ne treba da se plashish dovolno e da zemesh malku temjan i da postoi vo tvojata soba zapalen ako i toa nema efekt i rabotite prodolzuvaat bi bilo dobro da povikate crovno lice da ja blagoslovi kukata ili stanot vo koj shto ziveete. Od nauchna gledna tochka toa se dolzi na samata psihika na lugeto ili na nekoi vibracii okolu nas na koi shto nie reagirame bez da sme svesni za toa.. No sepak spored tvojot sluchaj mislam deka e podobro na prvoto normalno e da se pocuvstvuva naezuvanje no kaj tebe malku e po strashnichko i bi te sovetuvala taka da postapish daj boze da sum ti pomognala po nekakov nachin |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
aleksg
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не постојат духови, се си има рационално објаснување.
На сите ни се имаат случено некои необични нешта, но сите си имаат свое рационално објаснување. |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аууу страв ми е
Може не постојат духови, ама некои работи се случуваат. До пред месец дена чувствував дека некој се движи по собите. Додека јас сум во една соба, во другата нешто се слушаше како некој да оди Ќе полудев од страв. Починати во скоро време (лично во моето потесно семејство) немаше во тој период. Ама сепак........ |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Hedonistka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A na mene mi se sluchija dosta neobjasnivi raboti i veruvam deka ima duhovi koi shto ne mozat da preminat vo drugiot svet i po nekakva prichina se zadrzani tuka sum slushala i stapki i teshko dishenje no koga izlegov nemashe nikoj
|
||
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле, НРГ уште ова ми фалеше... Сеа нема шанси да заспијам... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Hedonistka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
de be nemash gajle zemash eden luk i 5-6 krsta i molitvi i se e ok |
||
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е тоа суеверие?
Како што имам читано, а и гледано, лукот се верува дека е “погоден“ за истерување/заштитување од вампири. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Hedonistka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be malku se zafrkavam no za krstot sum sigurna i za molitvata i ako sepak chuvstvach pak neshto temjan mu e majkata seriozno..ili pop da ja blagoslovi kukata.. |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Духови на бензинска во Бугарија
Духовите, вештерките и злите сеништа се главна атракција во светот, а по сè изгледа и во нашето блиско соседство. Видеото од една сигурносна камера на бензинска пумпа во Бугарија се најде на YouTube како своевиден „доказ“ за постоењето на овие натприродни сили. http://www.youtube.com/watch?v=bO8c9rAqw1c>
Изменето од емил - 22.Јули.2010 во 06:26 |
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не верувам многу во духови, но има ситуации во кои нема друго објаснување, освен тоа дека постојат...ми се чини дека имам дома духови, ама мене не ми направиле ништо лошо,...сеуште
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum sretnal nitu eden duh....duhovi pretpostavuvam postojat samo vo glavata na toj sto gi gleda......Se dodeka ne se sretnam oci u oci so doticnite tie za mene ne postojat...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
postojat................
|
||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |