|
Јосип Броз Тито-Скопје |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаха хах. . . :]]]]]]] |
|
Dina.
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа вакаа... Поминаа уписите и јас се запишав во ЈБТ па онака чисто информативно што можете да ми кажете за школово? Наставници, часови, предмети, лесно е, тешко е, ....се што знаете
Фала |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гимназија де .
можам да ти кажам , јас во орце влегов , и построго е отколку порано , ама има добри човеци. . . голем дел од моите другарки се запишаа во јбт , и викаат дека океј било , освен разгалените ‘шмизли и кремци‘ () во ред било . И добар кадар имале . |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈБТ Не е како порано.
Сите шмизли таму се барем како што ми кажа едно девојче што живее до мене. И колку што се сеќавам критериумите за оценување го спуштиле на многу пониско ниво Мислам дека Џо е во право за професорите |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што имам слушнато, шмизлите се таму, тоа е нив заштитен знак, заедно со мамините синчиња со скапи мотори. Уствари, голем број од шмизлите преминаа во Карев, ама Јосип си е Јосип, и нема да биде тоа тоа, нели, ако нема шмизли. Викаат дека математика, физика и македонски сее бара многу, а за наставниците незнам нешо посебно. Школото однадвор не ми изгледа нешто нај уредно... тоа.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |