|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 58> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да нема недоразбирања на темава, ќе ги замолам членовите да се придржуваат кон нејзината идеја: постирање македонска изворна народна музика во оригинал, да не ја расипуваме темата со препеви на други јазици и лоши фалсификати.
Да го сочуваме убавото и изворно во оригинална форма. Продолжете со убава музика. Поздрав од мене до сите членови со една староградска... |
|
ljupcebgd
Група Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav i od mene i edna ubava pesna koja mislam ja nemate:
Vaska Ilieva - Zore, Zore licno mome Pozdrav Изменето од Анастеа - 18.Јуни.2010 во 12:02 |
|
vedes
Сениор Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesnata na Vaska Ilieva ZORE, ZORE LICNO MOME
e poznata i kako OD KRATOVO DO STRUMICA
Eve ja vo izvedba na Oliver Milosevski, sviri Zoran Dzorlev
Jas ja nemav pesnata vo izvedba na Vaska zatoa Ljupce ti blagodaram...
Изменето од vedes - 18.Јуни.2010 во 14:21 |
|
Низ цела Македониjа песна се пее, оро се вие...
|
|
Небојша
Група Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Specijalno za Nebojsa...
Ivan Djakov_Pirine zapej_Pirin Folk_Sandanski-2002 Blagoj Marotov_Zapej Pirine_Folk Fest_Valandovo-2010 http://rapidshare.com/files/400750274/Za_Pirin.rar.html Изменето од vedes - 19.Јуни.2010 во 18:48 |
|
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
aleks5ka
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАриовец,
СЕКОЈА ЧЕСТ!!! Сега го најдов форумов и ги прочитав сите 40 страни. Ова е нешто неверојатно! Сум сурфал и порано и сум наогал по други екс-ју сајтови и форуми наши песни, и фала богу да најдам и нешто наше македонско :) Голем поздрав до сите Македонци ширум светот! П.С Ако може “Димчета аскер го писаја“ во mp3! Изменето од aleks5ka - 21.Јуни.2010 во 12:45 |
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=aleks5ka]
П.С Ако може “Димчета аскер го писаја“ во mp3! Dobrodojde na forumov Poveli pesnata http://rapidshare.com/files/401326567/Dimceta_asker_go_pisaja.mp3.html Изменето од vedes - 22.Јуни.2010 во 14:20 |
|
|
|
aleks5ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро ве најдов!
Поздрав и до тебе Ведес! Ти благодарам за песната Изменето од aleks5ka - 21.Јуни.2010 во 16:11 |
|
ljupcebgd
Група Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав другар Добредојде на форумов и пиши доколку сакаш нешто да слушнеш или имаш некоја желба |
|
aleks5ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали може да се најде комплетна дискографија од Гоце Николовски...
|
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до сите стари и нови форумци
http://www.medioteka.net/video/dwAcnylVMz8/Ivan_Djakov_-_Lile,_Liljano.html http://rapidshare.com/files/401721489/Ivan_Djakov_Lile_Liljano.mp3.html Изменето од vedes - 22.Јуни.2010 во 19:10 |
|
|
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве малку прва помош,нешто што се нашло од Гоце Николовски Ajde Da Odime Vo Bitola - Goce Nikolovski.mp3 Angelina - Goce Nikolovski.mp3 Dajte Mi Ja - Goce Nikolovski.mp3 Del si od mene - Goce Nikolovski.mp3 Despa Mi Stoi Kraj Dunava - Goce Nikolovski.mp3 Eh Teskoto - Goce Nikolovski.mp3 Eleno Mome Eleno - Goce Nikolovski.mp3 Goce Nikolovski - Angelina.mp3 Goce Nikolovski - Edna Misla Imame Makedonija.mp3 Goce Nikolovski - Ej Bitola pod pelister.mp3 Goce Nikolovski - Majka Makedonija.mp3 Goce Nikolovski - Mojata Serenada.mp3 Goce Nikolovski - Molitva za nea.mp3 Goce Nikolovski - Nekoja stara ljubov.mp3 Goce Nikolovski - Nemoj Pesno Da Me Lazes.mp3 Goce Nikolovski - Ogan da go gori.mp3 Goce Nikolovski - Pesna od zemja dalecna.mp3 Goce Nikolovski - Srede Skopje.mp3 Goce Nikolovski - Znaete.mp3 Ima Edna Zemja Sonce Sto Ja Gree - Goce Nikolovski.mp3 Jas Si Imam Mnogu Meraci - Goce Nikolovski.mp3 Kako Pirej - Goce Nikolovski.mp3 Mi Ogrea Zlatno Sonce - Goce Nikolovski.mp3 Milice Moja Milice - Goce Nikolovski.mp3 Nekoja Stara Ljubov - Goce Nikolovski.mp3 Pesna Za Cento - Goce Nikolovski.mp3 Se Sobrale Makedoncite - Goce Nikolovski.mp3 Snosti minav - Goce Nikolovski.mp3 Tret Ilinden - Goce Nikolovski.mp3 Zapejte Site Angeli - Goce Nikolovski.mp3 http://rapidshare.com/files/401817584/goce_nikolovski-Upload_by_mariovec.rar POzdrav |
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |