|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 353637 |
Автор | ||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na bilo koja po moznost pojke luge kaj so ima |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke go ziveam ovoj den kako da mi e posleden. A ako ne e, ke padnam na kolena i ke mu se zablagodaram na Gospod. |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да знам дека утре ми е последен ден.... Хммм... Ќе ги тргнам од пат сите што ми пречат.... После тоа ќе одам и еднаш како што треба ќе се најадам без страв дека било калорично или не... И од се ќе пробам... Ќе се опијанам, ќе земам кола и ќе лудувам низ град.... Ќе обезбедам пари за фамилијата... Ќе направам една снимка од мене краткометражна колку да не речат не си зедов збогум... И после тоа, би отишол некаде во дискотека и би почастил цела дискотека да пијаат за мене.... И би требало сето ова време (додека го праам ова погоре) да поминале 20 часа некаде.... И останатите 3 часа... Би ги измувал сите што ми се свиѓаат милум силум... И последниот час... Ќе отидам на омиленото место и таму ќе си чекам... Да си заминам... ГОре...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke se naredam so bombi i ke pobaram avtogram od nekoj od nasive politicari, a on ke se cudi oti taka pokvareno se smeskam
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Wladimir
Нов член Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ги поканам на ручек најблиските :
Ќе ги благословам добрите Ќе ги укорам грешните и Ќе се упатам кон планината ќе се искачам на некој врв со убава панорама и ќе чекам да отпатувам. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога си веќе на гости,еден колач помалку или повеќе за денот потоа ...е ништо.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
crveno vino i cigara
|
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се логирам на форум да се поздравам .
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...се она што го правам вообичаено најверојатно...
Убав ми е животот и онака... Само плус ќе купам убава долна облека, ќе пијам кафе со мајка ми, ќе имам секс со секого и секаде (ај Бог нека ми прости) и најверојатно ќе покажам среден прст горе во небо и -капут. Тоа би било тоа. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1 353637 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |