|
Најнепосакувани Музичари... |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Причина, иако слушам рок од шесто одд., никогаш не ми биле нешто посебно. Досадна ми е нивната музика, имам чувство како се' да се повторува. Тоа е личен вкус. А и плус во врска со кампањата за време на војната во Босна, кога правеше хуманитарни концерти САМО за Муслиманите, а сите гинеа и сите страдаа, без разлика дали се Срби, Хрвати или Муслимани. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto ne mi se svigja kako pee.... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алиша е убава цура пред се, не ги крие облините и више од очигледно е дека има голем гз, ама убаво го експонира.
За музиката... убаво пее според мене. Онаа песната што и е со Џеј Зи, незнам како се викаше, а и не е битно... у живо ненормално убаво ја испеа, глеав на Џангл ТВ. Суштество што не го трпам е ова... Тони Зен д ..... Просечна фаца, убаво тело, мозок на кикирика. Изменето од Анастеа - 11.Јуни.2010 во 03:35 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тиги ако има мозок кикиритка,нема содржината на песните да биде толку добро направена.
Не го слушам често,ама ја анализирам само содржината |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не можам да ја слушам,ни кога зборува ни кога пее |
||
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хех? Калиопи е ѕвер бе... и убавица |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лепотица? Шта је теби бре?
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e grda Kaliopi naprotiv ima nekoj specialen sharm...
Prviot album i go obozavam... Da ne sum OFF tolku covekov me potseka na seljak i on ne e sam svesen... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сета наша мејнстрим естрада
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Тоа... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto ima posebno vo tekstovite? |
||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оргинални се,ме потсетуваат од оние на Врчак(тој беше прв)Поп Перо
ама,сепак не ги слушам многу |
||
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto mu fali na covekot ?? Aca Lukas poaren da ne e ? Ne poznavam covek sto do sega ja nema slsunato ovaa pesna od Michael Jackson http://www.youtube.com/watch?v=asfiKvQxbnM |
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |