|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Автор | ||
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi vi bilo mnogu polesno da ne razberete koga bi ja prochitale knigata"Mazite se od mars a zenite od venera" ili malku bi poglednale od nasha gledna tochka.. |
||
If you are reading this, get a life!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку се разбирам од жени, мораш да бидеш ко детектор шо мислела и у секое време да и’ се најдеш, инаку си неосетлив гад
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum ja prochital i ednash, odamna, posle mnogu agonija i epifanija, sum ve prefatil onakvi kakvi shto ste... ako Gospod ve kreiral takvi, togash koj sum jas da ve menuvam? No toa voopshto ne smenuva nishtio vo mojata konstatacija deka mnopgu poednostano, poprirodno i poneposredno e da se bide iskren i otvoren, pa da "da" da bide sekogash "DA" i "ne" da bide sekogash "NE". |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Hedonistka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da no tochno toa ne pravi zeni nezni i fragilni,silni i ranlivi i zatoa tuka nastapuvate vie kako posilen pol shto treba da ni dodade fines arno ama..
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или кога ме гледа љуто се осеќам ко да ме гаѓа со ножеви у циркус
|
||
Hedonistka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Am sigurno si napravil neshto za da te gleda taka.. |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најчесто оти ништо не сум направил и сум се занимавал со други работи
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka mislite vie. Ima edna fina linija megju nezhnosta i fragilnosta, i koketiranjeto i izigruvanjeto drami. Zhenata e prekrasno nezhna i fragilna koga e iskrena i koga govori onoa shto misli. Ako ne si ja znaela tajnata so koja kje uspeesh kaj mazhot koj ti znachi neshto, sega ti ja kazhav! Изменето од Messenger - 17.Јуни.2010 во 18:23 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Hedonistka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka mislite vie. Ima edna fina linija megju nezhnosta i fragilnosta, i koketiranjeto i izigruvanjeto drami. Zhenata e prekrasno nezhna i fragilna koga e iskrena i koga govori onoa shto misli. Ako ne si ja znaela tajnata so koja kje uspeesh kaj mazhot koj ti znachi neshto, sega ti ja kazhav! Fala mnogu ama ti ne me poznavash ...no sepak mozebi i ti si popagal na pogreshni zeni ..opravdano ti e |
||
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zborev opshto za zhenite, a ne specijalno za tebe.
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога не знам што мисли послесно ми е да идам во шума и да се борам со мечки
|
||
Hedonistka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami i opshto za drugite zeni..iskreno gi chitam komentarite i za zacuduvam navistina sepak sum nov chlen od sabajleto ama ima tolku mn normalni zeni shto ne gi dramatiziraat rabotite a ne nekoi shmizli i puflici po koishto vie javno gledate.. |
||
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zhena shto navistina ljubi ne koketira , ne si prevzema nekakvi ulogi kako od soup preri, tuku e rastreperena, obleana so toplina i vnimanie, zhelna da se razdade bez vtora pomisla. Nezinoto "da" e sekogash "DA".
Togash zhenata e PREKRASNA! Drugoto e gluma, suetnost, ego-trip, igrarija za kjejf i povrshno zadovolstvo... neda, DANE... neda, DANE... DANE, neda... |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шмизлите и пуфлите се вид пред изумирање, мислам дека треба да се сочува некоја за во музеј
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |