|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Автор | |
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ќе го започне говорот Б.Ц.?
„На 15 Септември 2010 сите ќе и кажеме НЕ на оваа ненародна власт. На 15 Септември народот ќе ја земе судбината во свои раце. Од 15 Септември па натака, од секоја фамилија ќе вработиме по еден член. Од 15 Септември па натака ќе го смениме и уставот и името и идентитетот и ќе влеземе во ЕУ и НАТО. ...“ А за слабиот одзив на митингашите Емилијан или Чеботарев или Шема ќе го дадат следното објаснување: „Пааа, знаете митингот се случува во време кога се одржуваат две значајни фудбалски утакмици на светското првенство - па затоа немаше толку голема посетеност.“ Изменето од DameMak - 17.Јуни.2010 во 10:10 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А , ова последново ти е во стил: „МАКЕДОНИЈА НИКОГАШ НЕМА ДА ВЛЕЗЕ ВО НАТО рече главатарот на едно од јужноафриканско племе“ затоа, целосно читај ги и цитирај ги речениците , за останативе на форумов да не ги разбираат моите постови погрешно и да не добиваат неубав впечаток за тебе.. ок? |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam koi resenija ke gi kaze na mitingot.............toa edvaj ke cekam da vidam..kako toj ke i pomogne da drzavata vo koja 12 godini vladeese sdsm i ja donese na rabot na propastot...
I duri izjavil deka ke plaka patarini za mitungot..ALOOOOOOOO BRANKOOOO a vie koga bevte na vlast site luge vraboteni na patarinite stanaa milioneri, kradea jadea, zosto ne uapsi ti togas nekoj... i dali vie togas plakavte patarini...... zalno i tazno za nasata zemja sto uste zboruvaat vakvi usti |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи на 27 јуни ке има нешто.Дали само во еден град или на повеќе места? Фалат информации......А и дали ке е митинг?.......
............ .....Мислам дека веста беше - СДСМ ќе организира собир, ама не за членови и симпатизери на СДСМ, туку за сите!... ........Значи има суштинска разлика. Мислам дека секој може да даде свој допринес за својата иднина. И мислам дека ниеден собир нема да ни донесе повеќе среќа и радост во овие сиромашки времиња. |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be od sobiranja nema air............Ne prv pat gi sobiraat lugeto
|
|
|
goodman_91
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу е жално што има луѓе што сеуште веруваат во Б.Ц.
Кажете ми што добра имаше направено овој човек кога беше на власт? Изменето од goodman_91 - 17.Јуни.2010 во 14:51 |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e nesto najstrasno napagaat drugi luge a go branat toj eden edinstven i nepovtorliv lopov... |
|
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никакви добра. Само лоши работи. Инаку едвај чекам да видам колку ќе се соберат дали едвај 500 души? А уште поважно е да чуеме сите што ќе каже Бране наш голем маж?! Јас мислам: на 15 септемвриииии узечу ти свеее, на 15 септември преваричу те ......... Јас незнам што друго ќе каже, освен што ќе плука по власта, по нејзините одлуки (кои се позитивни), ќе ветува и ќе лаже. Друго нема. computer, намали емотикончињата. Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 15:52 |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Виде ти на вести на митингот од ВМРО кога поминаа 20 автобуси без да платат?!Со кое лице кажуваат за крадење бе?!И двете групи!Со кое лице кажувате едниве или другиве крадат/краделе!?Тие вашите домино да не играат! Изменето од Анастеа - 18.Јуни.2010 во 03:08 |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде сите да смирите тонот, не ме терајте на непопуларни мерки!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веднаш да престанете сите со лични препукувања и навреди!
Дискутирајте на темата за митингот, не за членовите. Ако продолжите вака за секоја следна навреда ќе следува суспендирање! |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тој?!Машала 5+ во два дена,keep up the good work!
А од мај веј по стотти пат барам да ми одговори на прашањата!
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...веројатно Бранко сега ќе ги плати патарините, Змиското око ја следи состојбата,..... Изменето од Анастеа - 18.Јуни.2010 во 03:10 |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сметам дека треба да им се посака успешен митинг, од кој очекувам пораки кои ќе му ја разбистрат ситуацијата( на народот) во која се наоѓаме и како понатаму ....и накаде!.
Плукањето секогаш предизвикува контра плукање и од тоа не е можно аргументирање на ставовите,( нешто како кавги на улица), затоа и се разликуваме од Европа и светот. Дури по митингот може со аргументи да се повикуваат за добри или лоши пораки од истиот. |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |