|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Автор | |
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро добро, еве типувам на 1100 Малку се за сдс, сите сфатија дека има многу лажговци, крадци! Во срцето носев една РОЗА СИНА, но помина ЛАВОТ и розата ја скина Дефинитивно 27 јуни ќе биде најсмешниот ден Замисли го ова: Бране на бина и 10-15 симпатизери на сдс Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:18 |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Zajcef]
Dobro e da se prisustvuva a komentarite da bidat i ostri no i realni. Gledame ekonomijkava ni zabegala, a ona ...bese ..ekonomskite eksperti ke ja preporodile Makedonija.Ja po**aa rabotata. Da vidime so ovie..bilo koi da se..Pred se kako ja razbiraat rabotata...samo molam ...nemojte procenti nad 100%...nedaj boze 150%.Toa ne postoi vo realniot svet.Zatoa eksperti kazete sto za ovoj narod, no i so drzavata? Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:20 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај бре цуро, муабетов што го правиш е бош ...као за дете од 4-6 то одделение... фазла не... небаре паторот од господ е пратен и безгрешен, па сите другиве не чинат... Од СДСМ ништо не бидува додека не се искоренат најгорните и најдолните фаци во структурата, тоа го знам јас многу добро... Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:19 |
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зајакот на магарето му вика имаш големи уши. Кој е дете овде, јас или ти? Јас само ја кажувам реалноста. Каков патор? Каква врска имаат паторите со темава? Оди во пдф животински свет. Убава ти е реченицава: Од СДСМ ништо не бидува Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:20 |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е работата до СДСМ, работава е дали ќе се извлечеме од го**ава во кои сме пикнати.Дали народот е спремен да ја покаже силата која ќе значи казна за секој кој го изиграл или го ограбил неговиот денар.Прашањето е повеќе од тоа за партијата,за државата се работи.Но дали навистина се работи за државата.Ако сме за државата - да ги казнуваме сите кои ни ја уништуваат ( и ограбуваат).
Дали сме свесни за моќта на нас - како народ? Можеме секој миг да пресудиме, но дали сме организирани и едуцирани???? Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:21 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постои...јас на пример му верувам 100 пати повеќе отколку на Груевски и на неговата тајфа...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се надополнам....не само на Бранко, туку му верувам на секој од останатите 2000 000 жители на Македонија повеќе отколку на Груевски...
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleee Branko kolku bese smesen denes......20 godini istiot muabet, ne smeni nitu zbor.........neka puste barem nekoj nov da ne lazi....nego koj mu veruva vise alooooo
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му веруваш ...дека ќе го употреби своето магично стапче...
и за час ќе те однесе во ЕУ и Нато... и дека ружи ќе процветаат
веднаш ... без разлика на времето .... и дека ќе ги реши стечајците...
земјоделците... фармерите...за кои неодамна слушна.............
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... Што се чудиш.... тој само ...таа песна ја знае .... а сепак ја ..чита...
од толку повторувања... не се ни потрудил да ја научи на памет....
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го реков тоа....едноставно, сметам дека Груевски е наголемата грешка во поблиската историја на Македонија....и ќе подржам секого што има макар минимални изгледи да го смени...
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koi toj istiot gi stvori.... barem da ne bese do sega na vlast nitu edna godina moze ke mu poveruvav.....ocaj....mislam koj e zaslepen od tie lagi i izmami....SDSM e eden klan vo koj vladeat 5 ili 6 dusi egoisti a drugite se samo figuri okolu niv, kolku i da se trudat nikogas nema da gi dobijat celnite mesta od koi starata garnitura mora da zamine........ Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:23 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра споредба....за разлика од нив во ВМРО владеат двајца....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |