|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <1234 26> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш повеќе Груевски....
И јас сум за таа опција....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееее ...и Киро Глигоров на времето ...така (си најверојатно) мислел... за ВРАЌАЊЕ на (ПРОдаденото) име Македонско ...како тој кажа(л) ....за ДВА-ТРИ МЕСЕЦА..АМА не (ни) кажа(л) какви се тоа ..!
Можеби ...МАРСОВСКИ (сметано) месеци!?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не вел никогаш Само нека соопштат дека ке има бесплатни сокови, сладоледи..по некоја маичка...ехеее ке видиш што народ ке излези |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зачудува омразата кон Груевски...
од страна на некои, очигледно, интелегентни луѓе... што ли толку им направил... можеби им наштетил на бизнисите... легални, се разбира... кои цветаа за времето на БЦ... митинг, автобуси, платени, неплатени... луѓе од други градови, провокации, медиуми... -не не пуштаат да дојдеме до Скопје... -не малтреираа за да не спречат да пристигнеме во Скопје... галама, привлекување внимание... видено сценарио... ме интересира што ќе понуди БЦ... ШТО...??? освен што ќе плука по позицијата... ќе понуди нешто ново...??? решенија...??? излез...??? визија...??? од кого..??? од човекот што го уништи Македонското стопанство...??? но народот нека си каже, на следните избори... што си заслужува, тоа и ќе добие... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БЦ....доби воспитна... а околу автобусите Симпатизери на ВМРО ДПМНЕ демолирале патарина |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jbtb ko pesna si go Napisal u stihovi za pesnata za mislata a so BC kje im ponudi pa se znae SHARENI BERMUDI Изменето од anakin - 16.Јуни.2010 во 19:06 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас СЕ РАДУВАМ ШТО НЕ Е ГЛУПАВ. Но по некој има и таков. Па тоа го има секаде на светот. А може да биде заведен, уценет, и.т.н. Зошто толку вреки брашна,зејтин,евра..? пред избори? Нели си знае народот...Да се преживее... Изменето од marsovec - 16.Јуни.2010 во 19:33 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислиш им бил конк*рентен? Не знам, не влегувам во никакви бизниси.Ниту во на ти го - дај ми го. Изменето од marsovec - 16.Јуни.2010 во 19:38 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахаха дали ќе соберат 1000 на тој митинг?
сдсм пропаѓа - тоа ми се допаѓа! |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сето стихови и рими Патем, компјутерче, малце нереално гледаш на работите или си изолирана од околината па не гледаш дека и сдсм има свои обожаватели што не се баш толку помалку од колку на ВМРО, само кога ќе дојди зорт народов наш не да смени партија туку и црн џавол се пишува.... Од некои социалистички идеали сум наклонет кон едните, ама тоа не значи дека го поддржувам БЦ лично.... кога падна на тоа ниво да реформите ги започни со сменување на ружата во тупаница - мизерен е |
||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нека продолжат како до сега. Само ароганција, лажни ветувања, криминал и немање ниакво чувство за македонска национална свест. Дваесет митинзи да направат нема да се променат. Им посакувам „успех“. Смешно е после се што направиле некој да ги претставува како месии.
Изменето од depo - 16.Јуни.2010 во 21:50 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што корист имам јас од митинзи бе? кога ќе направи некој нешто правилно за државава тогаш ќе коментирам со него и ќе го почитувам
едниве без никаква причина блокираат битни улици и ги тераат по пеколи луѓево да вртат низ град за да стигнат негде, на другиве битно им е митинг да направеле, срамота, уште не ми се верува каде живеам! |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иначе народе отворена е сезоната на надлажување најверојатно избори ќе има на есен.Вмро ја отворија но не очекувам Сдс да останат по кусо.Значи не шетајте луѓе по жешково,земете пивце,грицки и гледајте митинзи-далеку се по забавни од фудбалот.
Јас го гледав митингот на УМС и се пресмејав,се надевам и тој на Сдс ќе биде забавенИсто така ќе го гледам и вчерашниот сигурно ќе падне смеење
Еве една смешка од тој на УМС-излегува прецедникот на УМС и ја пуштаат Вива ла Вида од колд плеј и тоа :
I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own
Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 00:15 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
Внеси реплика | страница <1234 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |