![]() |
|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 95> |
Автор | |
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јас не сум партиски војник на ниедна партија.Ќе се видиме белки па ќе видиме кој е кој.
А ова со восочни фигури, па тоа е одамна познато, само за сликање се.Нема дискусии - немаат капацитет за такво нешто?Пастирот очигледно нема!. ![]() Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 01:24 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
кризата во идентитетот е домашна работа... на оние кои сакаат да го сменат името... |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
слабо паметење, а...??? а авторот на исклучително јасно дефинираното прашање... кој беше...?? ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Зашто нешто слабо сум убедена дека веруваш во ова ![]() Па следејки ги настаните- излегува дека сите се многу силни и големи патриоти само додека се на власт...некако после забораваат..па дури кое им е потклото.. Изгледа најлесно е другиот да биде виновен ![]() Изменето од Анастеа - 17.Јуни.2010 во 01:25 |
|
![]() |
|
а за која криза на идентитет зборуваме...
едните се антички македонци... другите се словени... и кај едните и кај другите нема двојба што се... каде тука има криза во идентитетот... ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Па јас колку следам муабетот беше околу бугарските пасоши...бившиот премиер и неговата изјава околу идентитетот на основачите на најголемата десно ориентирана партија на чие чело тој стоеше ![]() |
|
![]() |
|
неееее.......
погрешно сме се разбрале... Љубчо е маргинална фигура... бугарштината е минато... не е во тренд... антиката е... ![]() во суштина, античкиот Македонец е замена за... сите други идентитети кои ни се нудат од страна на другите... Соломонско решение, зарем не... кој сфаќа, добро... |
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
се разбира бе вмро вмрооооооо ти си наша судбина
![]() |
|
![]() |
|
Ма многу убаво се разбираме ![]() Одговор на прашањето даде премиерот ВМРО-ДПМНЕ почна да пишува нова историја на македонскиот народ Е сега опозицијата ( а богами и голем број на неопределени граѓани) вели Да, нова историја која многу наликува на времето на поделби, караници, кои најмногу и штетат на Македонија. Еве банален пример- оиста манифестација- одвоени одбележувања ![]() Љубчо Георгиевски организира коктел |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Еден од главните аргументи против СДС е дека ги створиле стечајците(бранко најмногу) Ај речете бе дека не се СДС и ВМРО исти...
Главен аргумент против СДС е приватизацијата и името-еве имате шанса да го решите нивниот случај и да се покажите ПОДОБРИ од СДС-ама не!Вие сте исти!
Плус нешто интересно:
„Вие го познавате ли овој човек на сликата? Незнам дали го познавате, тоа е Никола Груевски, значи јас за него говорам. 15-ти декември 2000 година, овој човек го стави потписот. Ова е министерот кој во тој период дозволил да се ликвидираат овие триесет фирми“, рече Горан Мисовски, НСДП.
Опа!А јас мислев дека СДС владее во државава 16 од 20 години и дека само бранко учествуваше во приватизацијата!
Ма не!Бранко е крив-црн бумбар за него! Изменето од Zajcef - 17.Јуни.2010 во 19:33 |
|
![]() |
|
aleksg ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Ни едни, ни други. Неопределен.
|
|
![]() |
|
Искрено веќе не одам на театар- седнувам пред ТВ -ги гледам реакциите од овие две партии, нивните лидери..нивните портпароли и почнувам да се смејам плачејки
![]() На овие и јатрвите може да им симнат капа- во секој поглед се бољи во карањето и од јатрвите и од тандем снаа-свекрва. Засега најбоољи се ![]() Груевски: „црвенковски ги влошува позициите на државата“ |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Каков народ такви трибуни а и таква држава,Само ме чуди зошто поедници тоа не го сваќаат. Ако сте нормален и со нормален вокабулар се обратите на народот - во политиката -тука кај нас - сте изгубени. Популизмот пак е најуспешното средство.Народот сака деа слуша приказни и бајки. ![]() |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |