|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 54> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesreknite ljuge se filozofi.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak ova tema na videlina
znaci nesrekjnite se losI a losite treba da se kaznuvaat znaci NESREKJNITE LJUGJE TREBA DA GI KAZNUVAAT.. MOZEBI KJE STANAT POSTEKJNI OVA E UNIKUM ZIMI SE Изменето од anakin - 12.Јуни.2010 во 20:04 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cel den citam nekoi mudrosti na internetov i statii povrzani so zivotot , pa eve ke odvojam edna od niv :
Најнесреќни се оние луѓе кои во себе се досадуваат. Јозеф Чапек |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za nesreken covek kopac u glava za da go spasis oti dosaduva i na sebe i na site naokolu
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prasanjeto e kako gi dozivuvame istite?
Ima dve kategorii: -nesrekni,a znaat deka se nesrekni(vrsta vo odrzliva prisutnost) -nesrekni,a sakaat istata da ja pokazat kako doblest(retkost vo najopasen oblik) Jas ovie vtorive mnogu si gi sakam.Tamam za moite apetiti... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Всушност, во цела тема имаме проблем со дефинирање на поимот Несреќен! Парадоксално, ама несреќните околности не го прават човекот Несреќен! Туку свеста, или несвесноста за положбата на неговото его во дадена несреќна ситуација. Или, не го прави човек Несреќен тоа што има малку, туку желбата да има повеќе. Желбата преминува во завист, зависта во пакост. Изменето од kejt-d-grejt - 14.Јуни.2010 во 16:29 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро да бидам несреќен и да имам можност да фантазирам, отколку среќен без можност за фантазирање.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Психоаналитичарот Алфред Адлер кој и самиот бил инвалид вели дека инвалидите имаат “ Органски комплекс на нижа
вредност “ и статистички гледано се водечки по лошотилук.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нај лошо е што постојат многу несреќни луѓе...но уште полошо е што нивната несреќа негативно ја изразуваат врз околината и оние кои не придонеле за тоа...
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Несреќна е таа што ме нема мене.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci jas sum srekna |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
несреќни се луѓето кои не ја чувствуваат среќата во моментот кога се зборува за нив.според мене, несреќните луѓе не се лоши, туку едноставно, да не си среќен значи да имаш негативна енергија.а како и се друго, негативната енергија се шири помеѓу луѓето...
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па тоа и е поентата, Чарми
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |