![]() |
|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 43> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Indexi
Zute dunje Voljelo se dvoje mladih sest mjeseci, godinu kad su htjeli da se uzmu da se uzmu aman, aman dusmani im ne dadose Razboli se ljepa Fatma jedinica u majke pozeljela zute dunje zute dunje aman, aman zute dunje, zute dunje iz Stambola Ode dragi da donese zute dunje Carigradske al ga nema tri godine tri godine aman, aman nit se javlja, niti dolazi Dodje dragi sa dunjama nadje Fatmu na nosilima dvjesto dajem, spustite je tristo dajem, otkrite je da jos jednom Fatmu ljubim ja |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Nina Simone - Feeling Good
Birds flying high you know how I feel Sun in the sky you know how I feel Reeds driftin on by you know how I feel (refrain:) Its a new dawn Its a new day Its a new life For me And Im feeling good Fish in the sea you know how I feel River running free you know how I feel Blossom in the tree you know how I feel (refrain) Dragonfly out in the sun you know what I mean, dont you know Butterflies all havin fun you know what I mean Sleep in peace when day is done Thats what I mean And this old world is a new world And a bold world For me Stars when you shine you know how I feel Scent of the pine you know how I feel Oh freedom is mine And I know how I feel |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Nina Simone - Wild is the Wind
Love me love me love me Say you do Let me fly away With you For my love is like The wind And wild is the wind Give me more Than one caress Satisfy this Hungriness Let the wind Blow through your heart For wild is the wind You... Touch me... I hear the sound Of mandolins You... Kiss me... With your kiss My life begins Youre spring to me All things To me Dont you know youre Life itself Like a leaf clings To a tree Oh my darling, Cling to me For were creatures Of the wind And wild is the wind So wild is the wind Wild is the wind Wild is the wind |
|
![]() |
|
My Baby Just Cares For Me
My baby dont care for shows My baby dont care for clothes My baby just cares for me My baby dont care for cars and races My baby dont care for high-tone places Liz taylor is not his style And even lana turners smile Is somethin he cant see My baby dont care who knows My baby just cares for me Baby, my baby dont care for shows And he dont even care for clothes He cares for me My baby dont care For cars and races My baby dont care for He dont care for high-tone places Liz taylor is not his style And even liberaces smile Is something he cant see Is something he cant see I wonder whats wrong with baby My baby just cares for My baby just cares for My baby just cares for me Original lyrics My baby dont care for shows My baby dont care for clothes My baby just cares for me My baby dont care for cars and races My baby dont care for high-tone places Liz taylor is not his style And even lana turners smile Is somethin he cant see My baby dont care who knows it My baby just cares for me My baby dont care for shows And he dont even care for clothes My baby just cares for me My baby dont care for cars and races My baby dont care for He dont care for high-tone places I wonder whats wrong with baby My baby just cares for Just says his prayers for My baby just cares for me |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Vlado Georgiev
Zivim da te nadjem svako te pominje i svakog briga je sta se to desilo sa nama pomislim poziv je tvoj a znam da ne znas ni broj sta se to desilo sa nama u sve cu da vjerujem samo da ljubim te drugi te kradu od mene ja ipak nadam se zivim da se vratis znam da je tesko opet da nadjes put zivim da te nadjem zbog tebe zivim ja ti si jedini razlog ja znam, al ostani sama da te pronadjem i da te vratim, znam da je tesko opet da nadjes put ostani sama ostani molim te svako te pominje i ko da vjeruje da tako govoris o nama |
|
![]() |
|
![]() |
|
SAMO ZA TEBE >>>>>>>> LJUBOV NA MOJOT ZIVOT<<<<
NE MOZAM DA TI KAZAM, NO MOZAM VAKA DA TI ZAPEAM TIVKO NEZNO MIL MOJ NAJMIL Tece noc k'o mutna rijeka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio vidjeh tebe pored mene nase kceri nerodjene u goloj se vodi budio Ref. Ej, ne vjeruje srce pameti ej, pa me tjera tamo gdje si ti Za pokoru sto te volim imenom se tvojim molim tebe molim, Boga preklinjem gazio bi' hladan kamen i po trnju zivi plamen samo dahom da te dotaknem Ref. 2x Tece noc k'o mutna rijeka oj, ljubavi ti daleka opet sam ti cudno usnio sretna zvijezda padalica pala preko tvoga lica a nisam je jadan vidio Ref. 2x |
|
![]() |
|
![]() |
|
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Miroslav Skoro
Golubica Ispod oka gledam te mislim, jesi l' za mene il' me parfem, odjeca tek na nekog podsjeca Izdaju te gutljaji izgubljene ljubavi a ni u mom slucaju ruze bas ne cvjetaju Srce cezne pa se zezne kad sve skupa izbrojim nema nade za nas dvoje bolje da se izgubim Ref. 2x 'Ej moja golubice bijela sto je tebi pa si nevesela je l' tvoj golub krila rasirio pa te ostavio Broj s tockom ja sam ti uvijek tu na usluzi drugi budem katkada samo prvi nikada Srce cezne pa se zezne kad sve skupa izbrojim nema nade za nas dvoje bolje da se izgubim Ref. Srce cezne pa se zezne kad sve skupa izbrojim prije nego nas je troje bolje da se izgubim Ref. 2x |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
"Otcijepi se Ic' ne fali sto ste mali, al' se zivi fino, Pa pucajte iz livora, samostalna Crna Gora, Stizu ti odavde same glavjesine, Oni dosli kuci, a o istom trosku, A sve one koji velju da su Srbi, Nek' ti ovu pjesmu, strucnjaci prevedu. |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Michelle
ovu noc sve ove godine cuvao sam reci samo da ti kazem "Ne" Ti potrosila si sve dobre prilike sad se vracas meni zato bolje kreni Jer i ja sam potrosen racun ugasen tu staru tebe ne zasluzujem Ref. Michelle nisi vise lepa kao pre moj te pogled ne prepoznaje ne zovi suze u pomoc mozes ti to bolje Michelle kad ni za deset dugih godina da zavolis me nisi uspela neces ni za ovu ludu noc Znam ti pravu stranu svaku tvoju manu dobro znam za te price tvoje pretesan je ovaj mali stan Pa obuci kaput svoj reci samo broj ulicu jos pamtim bolje da te vratim Jer i on ce cekati a neces priznati njemu ne smes reci sve ces poreci Ref. Ref. Za tebe disem jos, Michelle moja Michelle |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Habanera
ti otrovno vino, ali zena moja je casa prepuna a ruke gladne kad te nema Smeh, rekla si nije to afera greh kida ti dusu sa revera tako nezna, tako okrutna i lazno moja habanera Ref. Prodala bi me samo da bi krala tudje dodire, boljeg nisi znala trosila si laz, sve bez izuzetka zivela si bez kraja i pocetka Tako nezna, tako okrutna i lazno moja habanera |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Ugasila si me
zgazila si me, kao da sam list na vetru a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban Ref. Sta me je to prevarilo u pogledu tvom skitnicom me napravilo rasturilo dom Srusila si me ko oluja staru kucu ostavila me da propadam u bespucu a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban Ref. Uzela si mi svaki deo moga bica opila si me bez otrova i bez pica a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban Ref. |
|
|
|
![]() |
|
CERNITE OCI ne, ne placha az, veche niamam glas, niamam nishto az na tozi sviat Tozi sviat studen ot lyji slomen iskam samo ti da si do men. ch: (õ2) da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi. Malina: s teb shtastliva biah i sega razbrah che edinstven ti si na sveta molia te prosti vsichko mi vzemi samo tvoia pak a sum sega ch: (õ2) da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi. Azis: ne, ne placha az... Malian: Veche niamam glas... azis: niamam nishto az na tozi sviat... Malian: tozi sviat studen... azis: Ot lyji slomen... iskah samo ti da si do men. ch: (õ8) ... da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi... |
|
|
|
![]() |
|
If you wanna live inside my head
wanna see what i have said i will make you tremble you'll tremble it's fine with me if you wanna scream outside my door i'll make you holler even more i will make you sorry so sorry it's fine with me (bridge) i will make you undertsand forever i'll make everybody disappear i will make you hold my hand forever till i am standing clear (chorus) magical mystical life's a ball never had a girl like you insecure give me more not so sure never had a girl like you starry eyed clarified over lied never had a girl like you (verse two) I will make you sacrifice the lot once you see what I have got I can be deceitful, deceitful it's fine with me I will make you get inside my car then I'll drive you very far I can make you breathless so breathless it's fine with me (bridge) (chorus) (speech: english version) you know I'm watching you that's all I ever do your hands, your hair you're everywhere I see you know I am watching you just trying to see through those crazy words you keep on serving me (bridge) (chorus x2) (speech: french version) tu sais que je te vois je fais ca tout le temps tes main, (tes) cheuveux tu es partous, toujours tu sais que je te vois je tente de reveller le mots bizzares que tu veux me donner |
|
![]() |
|
Miroslav Skoro
Milo moje Milo moje, milo mame svoje vise moje, nego mame svoje milo moje, milo mame svoje imal' rano, nade za nas dvoje Reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo umiljato od kada ti, ja ne ljubim grudi niti spavam, nit' se sretan budim Reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo umiljato reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo mame svoje Reci dal' me, dal' me volis zlato milo moje, milo umiljato (2x) milo moje, lane umiljato ,мммммммммммммммммммммммммммммммммммм колку ја сакамммм Воопшто го обожавам гласот на типов |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |