|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене ми испадна дека сум живеела во Кореа и сум била произведувач на отров или сум била хемичар/алхемичар.
Иначе, страната е тапа. Мое мислење е дека највероВатно се гледа што си во хороскоп при самото заведување на датата на раѓање па според тоа се препишуваат некои карактеристики (пр. јарец-одговорен, лав-моќен и храбар, близнаци-љубопитни и сл.) и според тоа ќе ти “бапне“ некоја си професија што си ја имал. АЈ доста. Верувам во реинкарнација. Сеа, баш не знам точно, ама мислам дека енергијата (физиката така кажува ) не може да се уништи, туку само да се трансформира. Па сад ви видите... шо е уставри душата. А што сте се заспале толку. Интересна е оваа тема, дајте малце поише ваму-таму муабети. Изменето од Tiggy Vicious - 14.Јуни.2010 во 14:24 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Плавово е ТОЧНО, а црвеново ВРСКА НЕМА... |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам зошто се темелите на еден програм кој уфрла мутации на реченици и фрази според некоја равенка , и според тоа мислите дека гледате во минатото...
И тој делот на Тиги да кажеме е точен . Истотака Месинџер покажа на база на лични испитувања во темата Аура дека има некој (енергетски) облак околу материјата. Според ова да кажеме дека душата може да се прикачи за некое тело со генетски код. Како побога , како можете да се угледувате на програмов ... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
4 fun mali....zabava...isto kako i horoskop....i forumski igri ...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Your past life diagnosis:
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern West Africa around the year 1050. Your profession was that of a medic, surgeon or herbalist. Your brief psychological profile in your past life: Ruthless character, carefully weighing his decisions in critical situations, with excellent self-control and strong will. Such people are generally liked, but not always loved. The lesson that your last past life brought to your present incarnation: Your lesson is to combat violence and disharmony in our world, to understand its roots and origins. All global problems have similar origins. Do you remember now? Леле ама се преплашив. Како некој да ми раскажал животот само тоа црвеното нема шанси! |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баби што си во хороскоп?
|
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Your past life diagnosis:
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Korea around the year 750. Your profession was that of a entertainer, musician, poet or temple-dancer. Your brief psychological profile in your past life: You were a sane, practical person, a materialist with no spiritual consciousness. Your simple wisdom helped the weaker and the poor. The lesson that your last past life brought to your present incarnation: You should develop self-love and ability to implant hope into hearts of people. Ambition is not everything. True wealth is buried in your soul. Do you remember now? Апсолутни глупости според мене
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
стрелец, зошто |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema vrska...totalno mi e utnato...
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо... ништо... |
||
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во претходниот живот сум бил мрза... 100% ... и сега има некои остатоци...
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сум ја направила оваа анализа 100 пати, секој пат различно покажува...
претходниот живот секогаш го поврзувам со честите моменти на дежа ву што ги имам...никогаш не сум била кај некоја бабичка да ме извести за што глупости сум правела.може да се каже дека верувам во past life... а иначе сум рак во хороскоп кога веќе сите почнаа да се изјаснуваат.. |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam za drugite narodi ama makedoncive ziher bile ...ovci !
...dodushe i sega se toa , osven shto go smenile izgledot. ..toa mu doagja kako ona, ...ovca izgled menja, ama chud.... nikad!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако во минатиот живот си бил овца не може и во овој да си овца .Бирај некој друг ѕвер
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |