|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 6465666768 103> |
Автор | ||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кути пинокио си
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо му вика девојка му на пинокио ко ќе му се качи???
Лажи Пинокио,лажи... |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А Црвенкапа на волкот шо му вика после секс лежејки со цигара во раката???
В: И сеа шо ќе и кажиш на баба ти кај си била? ЦК: Па ќе кажам вистината, си ме силувал неколку пати... В: Е од кај неколку пати ко само еднаш беше... И ЦК ни две ни три: А ти се брзаш некаде??? |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
види ја ти Црвенкапа
|
||
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Crvenkapa ostanala bremena i ode kaj volkot i mu vika..
A beee pa vo knigata pisuva deka treba da me izedes a na da ne ize....s si zgresil edna bukva.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
очите му биле криви
|
||
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто ко на Паца наша... Чакрлива до безкрај... |
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шо са цепеш кути зељка
|
||
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
това ми е од малечка
|
||
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kuti od poplavata izbacena |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да,да,да и сас тие брковете кути Гоце Делчев си.. |
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а ти мор си се видела кути Мерлин Морно... Кути каркодилка... |
||
Внеси реплика | страница <1 6465666768 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |