![]() |
|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 103> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Шо се смееш мор
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
na cveketo mor, na so inaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toa za tebe od laki ![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Да мор,кавалер си е човеко
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ко ќе види газдата дека не нема на сите ќе ни скрати по 15 апчиња ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Еве ме мене дур стасам до универзалната салата со она фичоно без ЕРКОНДИШН пробата е завшила....
А и Пацо со мајка ти на крај не мом да излезам... Одам кај вас и ја гледам брка нешто.... Е питам ШО БРКИШ ТЕТО РИСТЕНКО... И она ни две ни три МАШНИЧКАТА МИ БЕШЕ ВРЗАНА ЗА П******А И ИСПАДНАЛА Е НЕКАДЕ.... И викај ДЕЈ ГИДИ ТЕТО РИСТЕНКО ИЗВАДИ ЈА ТАА МАШНИЧКА ОД П*******А НЕКОЈА ИНФЕКЦИЈА ЌЕ ВАНЕШ.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
ejgidi pubrkala se zenta....
![]() |
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() треба да и прснам две три рце вода да би да се освеже малку...воа топло ја фати само тоа и е у главата ![]() Изменето од sanja-a - 14.Јуни.2010 во 13:52 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Да, да мора жената е поулавела само това збори..
![]() ![]() Малце се две три рце... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Колешки најпрво партиотизмот ми е во крвта а потоа се друго (плави со црни очи, црни со плави очи а и без очи само со капјата во раката да се)....
|
|
![]() |
|
Това не е така Митко сас мустаците другчие го каза... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
море ами вие знаете ли коа сум сакала да се удавуем у Вардар...
![]() Стевчо коа ме изнервируел... |
|
|
![]() |
|
Ииииииииии и ко се доближи што да видиш Вардар тече, ла*на влече... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
за тоа ли така на л....на ми мириса тука
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |