|
Последен гледан филм |
Внеси реплика | страница <1 219220221222223 475> |
Автор | ||||||||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Nema da bide loso namesto temava da e slikovnica, site sto ce zalepat slika za filmot sto go gledale da napisat i nekolku zbora za filmot, dobar los , vredi da se gleda ili ne....stvarno nikakva korist ako samo bezveze stavame slikicki....
|
||||||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||||||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
As requested by gonzo
Vistina e toa sto go rece! Filmov e od 1984, pretstavuva nekoj zamislen padobranski sovetski napad na USA i borbata na edna grupa od srednoskolci "Wolverines" protiv sovetskite trupi. Jas go gledav poradi Call of Duty Modern Warfare 2(misijata Wolverines! procitav deka e bazirana na filmot, pa resiv da go gledam). Ne e nesto posebno, predlozete nekoj interesen film za gledanje! |
||||||||||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
||||||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
"Kick-Ass"
So tolku visok rejting na filmot i te kako e zakon Mozebi ne e tvoj stil na film , no jas go delam mislenjeto so tie 9259 sto glasale za filmot |
||||||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Bidejki spomna deka si go gledala poveke pati ,,,bas pred saat vreme go izgledav i jas online i moram da priznaam interesno filmce , bas me raspolozi ko sto bev zadremala |
||||||||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Dobar psiholoshki triler Vi go preporacuvam.. Изменето од Valerija - 14.Јуни.2010 во 13:30 |
||||||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Interesen film,vredi da se odvoi vreme za istiot.. |
||||||||||
|
||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
добро филмче... |
||||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Изменето од zabegan - 14.Јуни.2010 во 21:46 |
||||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Death of a ghost hunter.
Шит. Типкава треба да издржи недела дена во куќа кај што се десило грозоморно убиство на цело семејство... и бла бла... со уште неколку луѓе, фаќаат духче на детенце од 3 год. на камерата. И ваму-таму, кулминација е како ловецот на духови е мртва и самата е дух, заробена у куќата. Such a crap. |
||||||||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||||||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Sex and the city 2
|
||||||||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
не е којзнае што....ама добар е за тепање време....
|
||||||||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||||||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Filmov e od 2002 i e spored istoimenata novela na Nikolas Sparks. Srceparatelna prikazna za mladite Landon i Jamie koisto se vljubovaat eden vo drug otkako losoto momce Landon poradi edna nesreka sto ja predizvikuva na eden negov drugar ke bide prinuden da vrsi socijalni i korisni raboti. Taka e postojano so mladata Jamie koja sto e mirna, ima golemi ambicii, nejziniot tatko e svestenik. A da, nosi postojano eden ist dzemper poradi koj drugite ja ismejuvaat. Pokraj niv, prvo i Landon ja ismejuva i ja ignorira, no potoa ke se vljubi vo nea. I znaete kako odi ponatamu....Pepelaska stanuva princeza, NO za kratko! Ima leukemija i umira. Pred toa, maldite resavaat da se vencaat.... |
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 219220221222223 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |