|
СП 2010 Јужна Африка |
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Инаку според мене државата со најмногу навивачи ќе биде Англија
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za zal, Drogba nema da igra na Svetskoto... steta .Bregot na slonovata koska ke bide oslabena ... |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа дека Дрогба нема да игра има и позитивна страна .А она според мене е -слончињата треба да играт по екипно ,а не да рачунаат на еден играч да ги пласира напред.Сега играта нема да им биде во стил ''секое подавање на топката кон Дрогба'' , а по комбинативна.Мислам дека имат сили за Х првиот меч преку Португалија.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobri se Bregot na slonovata koska, ama maka mi e za Drogba, takov majstor da ne mozeme da go gledame na Svetsko. Kako bas sega se povredi... |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=емил] Тоа дека Дрогба нема да игра има и позитивна страна .А она според мене е -слончињата треба да играт по екипно ,а не да рачунаат на еден играч да ги пласира напред.
Тоа да, ама да се повредеше пред 2-3 месеци, а не на 2-3 дена пред светско. Немаат време да тренираат нови варијанти |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
То и колку да тренират нови варијанти кога излезат на теренот и тактиката кај африканските отбори е ''тотален хаос'
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе е јасен составот на Уругвај за првиот меч со Франција утре од 20:30 во Кејптаун: Фернандо Муслера
------------------------------------
Маурисио Викторино ,Диего Лугано,Диего Годин,Максимилиано Перејра
--------------------------------------
Алваро Перејра ,Диего Перес,Ехидио Риос ,Инсио Гонсалес
--------------------------------------
Луис Соарес и Диего Форлан
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако не игра Македонија или Вардар, не навивам, чисто сум спектатор ради забава
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=zabegan] ако не игра Македонија или Вардар, не навивам, чисто сум спектатор ради забава
[/QUOTE Значи ти си загреота... Никогаш нема да пратиш ниедно светско или европско првенство, а камо ли лига на шампиони... |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од емил - 12.Јуни.2010 во 08:27 |
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу ми е мило што Јужна Кореја ја победи грција со 2-0!
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и мене исто така Германија-Австралија 4:0 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе никој нема гласано за Англија
Јас уште од ко сум роден, чекам шампиони да бидат. |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |