|
Кого најмногу сакате? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te naucat deka si eftina tarabuka taka ke si teras cel zivot, da ti ibam takov zivot
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доста бе, треба да клекнеш за да ја бациш
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke pomislam sto se' ke dobijam so toa, nema da se ispravam
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=ФорумскаБаба]Не можам да ги делам мајка ми и татко ми. Нив најмногу ги сакам. Се друго е минливо.
Но кога би морала да одберам помеѓу нив двајца најверојатно би го избрала татко ми. [/QUOT маjка, татко...нив веке одамно ги нема. слабо место ми беше татко, го саках повеке. но мама...мама ми фали повеке сега. кога сум зрела особа. сега таа ми фали многу повеке. и да додадам---маjка и татко, а сега детенце. се друго е минливо. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
S'e shto e materijalno e minlivo.
Inaku, tochno e toa deka prvin treba da se prifatime i da se sakame sebe si, za da mozheme potoa da gi prifatime i sakame site drugi. Oti ne e mozhno da se spodeli neshto shto ne se poseduva. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deckoto si go sakam najmnogu
|
|
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш на твојот дечко ? Зашто дечковци има многу |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечкото е минлива работа. Се додека не стане маж Па дури и тогаш може да му помине *рокот* на траење
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razmisluvav za ova prasanje. Prvo BOG, pa bliznite kako sebesi isto . |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo sebe, a posle tebe
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудна работа, повеќе те сакам од мене, мора да сум забегал
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi rekla ......,,za kogo poveke me boli,,...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога е мила и се глеа дека ќе ми дае, тогаш ја сакам безгранично
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ова е веќе интерес, не сакање |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |