|
Разлика помеѓу љубовник и сопруг |
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ваљда не мислиш сеуште дека е те едно исто... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваљда се користи сопругот стрикно за репродукција И за време на тој чин се мисли на прегладнетите деца во Етиопија.
Љубовникот ваљда да те шетка навму-натаму, ќе те е*е кога ти се сака и слично... Ама затоа ќе “гориш у пеколот“! yeah right... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razlikata e golema, zenata koja se osuduva da izvrsi prevara kaj ljubovnikot go gleda ona sto na nejziniot maz mu nedostasuva, taa so ljubovnikot e na sedmo nebo,l(leta, si letaaaaa) ljubovnikot ja zadovoluva na sekoj nacin, i posle luda avanturaaa se vraka zenava pak kaj mazot i,jebi gaaaaaa toa e toaaaa
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако почне да прави разлика и споредува наместо да си гледа домот, и ојде јабана бракот. Поарно да не дојде до тоа, зш ако дојде нема фајде да се бави со весела математика.
Излишно е да се коментира на вакво прашање.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовникот и љубовницата да мозеле да задоволуваат на секој начин тие што мамат никогаш не би се враќале кај сопрузниците.
Љубовниците мозе само да даваат резултати на сексуално поле и тоа е се, оти физички и временски ниту мозат а ниту се подобни да му ги решаваат зивотните проблеми, семејните и сл. Тие не мозат да ги излечат личните фрустрации но од таквите ситуации мозе да се увиди до каде и до кој негативен степен стигнал постоечкиот брак помеѓу некои двајца.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e Glen, kako i sekogas razlikata e edinstveno samo edna : OBVRSKITE!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ?? шо знам?? кој го има требит да знае
вака само препоставки не се важит.... |
|
donvito
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
madam bijonse1 skoro na se uspesno repliciras mnogu interesni temi otvoras e stvarno nema smisla da ne znaes kako e da bides so ljubovnik probaj
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовник - авантура
Сопруг - цел живот нервоза Разлика - па нема |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовницата е таква каква била жената пред да се земете.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја знам разликата ....
затоа што едниот од ... овие ... го немам ....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Imam mala plata za da imam shvalerka
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha, ke ozivee li temava
|
|
vivi
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti da ne sakas da pisis nesto, a ti e nezgodno
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |