|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 767> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дојдов
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dojde da kopame
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,ама ја забораив мотиката
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите позаспале...едно кафе пред спиење да разбистрам глава оти шприцер....шприцер...шприцер...
и ....Мито бекријооооооооо....
море заштоооо Мито не доџееешшшш
да ме кучи одвеееедеш....на на на на нананананана....
е супер си поминав...некои фаци не сум ги видела бог знае од кога.....
...Мито бекријооооо....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja bi kafe zs ako ne se rasvestam ke napravam neshto i ke mi bide sin mi cel zivot lut
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
давам одма кафе...немој да правиш ништо....седни си овде и пиј си кафенцето и број до десет..еве...еве ако треба и јас ќе бројам со тебе...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 i 22 e veke Andjelina
shto li pravat ushte 10 pati se javiv i mi vika eve ushte malku .utre tigi ke ja prasham koga se vratila od polumatura
ps fala za kafeto Изменето од gazela - 10.Јуни.2010 во 02:25 |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
остај го детето ма ти....полуматура е не е заебанција...мојот си дојде во 6 сабајле...од кафана закупиле кафуле па си продолжиле таму
се забављаат децата немај гајле...
еве и јас бев на прослава од полуматура до сега(не кажувам која годишнина славевме)
|
|
|
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Andjelina]остај го детето ма ти....полуматура е не е заебанција...мојот си дојде во 6 сабајле...од кафана закупиле кафуле па си продолжиле таму
се забављаат децата немај гајле...
еве и јас бев на прослава од полуматура до сега(не кажувам која годишнина славевме)
vo 6sega ke mi treba bajagi da brojam i neshto pojako od kafe |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да си легнеш?
или пушти си некое филмче...
јас ќе морам да те напуштам оти сабајле сум на работа,а и винце пиев...
а радо би чекала со тебе,знам која мака е...ама со време ќе навикнеш
|
|
|
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra ti nok i fala za drushtvoto
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и не се нервирај,ќе си дојде
лека ноќ и тебе (кога и да биде тоа)
|
|
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da pieme po edno kafe ....ili ke drememe cela nok ..gledajki se
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |