|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 55> |
Автор | ||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum pravela nesto so marcipan... razni oblici... cak i ukrasi vo oblik na spageti i ne mi bese jasno kako toa blagi spageti...svasta...
mnogu gledam tv...cake boss Изменето од mimicria - 07.Јуни.2010 во 10:46 |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Старата љубов
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас го сонував бившиот другар шо се искарав со него.
вака одеше сонот: со него си одиме дома и сега одиме од кај мене кај шо си одам дома и почнуваме да правиме муабет. правиме муабет за тоа што сме се скарале за брачед му(и со него сум скаран) и стигаме пред домот мој кога гледам куќата не е иста како што е кога сум буден, овај пат темна мрачна куќа со повеќе гаражи со такси коли во нив и една паркирана напред кај влезната врата, само светло напред кај влезната врата во куќата. и пред да си одиме по дома го прашувам другарот дали да појдам кај него дома и ми вели добро но првин да разгледаме каков однос ќе имаме и заминува тој па јас се будам ама со грижа на совест. кажете ми ваше мислење на ова прашање: дали да пробам да се смирам со него или не? |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
читам во постариве постови сте сонувале икони гробишта и др.
јас не сум за такви сонови зошто кога сонувам ги правам иконите многу мрачни со огној и секакви други работи и на лик на иконата го ставам луцифер во сонот. гробишта ако сонувам сонувам GHOST PARTY SO DJ SPIRIT ексклузивно. ок се зезам за последново ама за иконите имам сонувано такви сонови порано и знам какви ги правам иконите |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само кажете ми што значи овој сон ве молам |
||
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Док спиев си праев ретроспектива на полуматурата...
Владо нишо не е тоа. И пробај да не глеаш многу многу хорори и не слушаш некоја таква музика пример блек метал и слично... Мислам ова... чисто онака... Ти текнуе, нели!? |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уживај брат, нема врска сето тоа... само ти се премотуваат филмови низ главата за ситуацијата што се случила... пробај да зрачиш со позитивна енергија (општо ти зборувам, без разлика на сонов што ти се десил) и нема да чуствуваш страв од вакви работи |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum patuvala.. do nekoe prestavnistvo pokraj ezero... temno , ladno ezero.. ko na baltik..temen son...
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама се изморив ноќеска...
не ни заспав ко што треба... а за тоа придонесе и другар ми со морничавата прича.... |
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
triler.. visoka produkcija.. jas sum bila zastiten svedok.. dvajca agenti me cuvale od plateniot ubica koj bil manijak poremeten (?!?!?)..se ubivme od brkanje, krienje.. na kraj zavrsi so pismo ostaveno od nego (normalno so los rakopis) vo koj poracuva deka sepak ke mi se odmazdi...(citaj - to be continued - se otvora moznost za vtor del.. ko u site dobro trileri)
|
||
|
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum bila u bolnica...vo centar nad cosmo...i to..
|
||
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како стално сонуваш различно Мимикјас се едно исто сонувам.... |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
него...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |