|
Бандини - индиска серија |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не долго.... |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
de kazi sto ke se sluci.. |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тајната на Тару ќе се открие,ќе му кажат на господарот дека Молик не му е син.уствари син му е оној маж и на Кеми..Арџан или како се вика..Бирва ќе го прободе со нож..несакајки или шо знам како и Санто нели ко мајка за да ја одбрани ќе каже дека она го боцнала..Кеми ќе има лош брак до тој маж и и ќе стане многу лоша....Тару ќе ја прати брат и под казна да живее со Канџи Вагела..и тоа.... |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i so ke se sluci so Santo, ke odi li vo zatvor ili ke ja kaznat nekako...
|
|||
|||
Sonja_T
Нов член Регистриран: 23.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ama toa nema da bide brzo prvo Santo i Daramradz ke bidat zaedno nekoe vreme.Potoa Molik ke saka da go okrene Ardzan protiv Hiten no toj ke go napadne Gospodarot i togas Birva ke go probode Ardzan so noz.
|
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе иде 6 год. затвор |
|||
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e aman veke, glupost vrz glupost, taa Santo pa ako ova bilo spored vistinska prikazna, kaj i e dushata, koj go izdrzi seto toa... |
|||
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DM ke ja ceka, koga ke ja pustat od zatvor, za da ja sprovede pravdata ke treba da ja izbrka Santo od doma, no togas Birva ke priznae deka taa go ubila bratot pa Santo ke si ostane doma
... i do tuka e stignata serijata vo Indija |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Sonja_T
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e deka DM ke ceka Santo da izleze od zatvor za da ja kazni nego tie prvin ke se zblizat pa onaa sestra mu Taru kako i sekogas ke pocne da mu ja polni glavata protiv Santo i togas toj ke saka da ja izbrka . No Birva ke mu ja kaze vistinata i sega tie si se zaedno.
Изменето од Sonja_T - 05.Јуни.2010 во 18:15 |
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa neli ke ja izbrkal Tarula od doma
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Серијава да ти била жива смешка
|
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
Sonja_T
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa toj ke ja prati sega da zivee so Kandzi koga ke se doznae se ama posle koga santo ke izleze od zatvor Taru pak ke e vo kukata a sto ke bide so Kandzi neznam. |
|||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Serijava e pozamrsena i od poranesnata serija DINASTIJA.
A koga i kako ke se doznae koj mu e vistinski sin i deka ne e poginat? |
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
Sonja_T
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sega uste malku Taru ke go otkrie toa koga ke otide da zivee so Kandzi.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |