![]() |
|
Скопје ќе има нова градска плажа?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Автор | |
Античкиот ![]() Сениор ![]() Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Чим ти така велиш - ево јас јавно им се заблагодарувам на сите скопјани за сите цивилизациски придобивки кои после нив дојдоја...Значи фала ви за лифтојте и зградите и фала што целиот буџет не само од охрид туку и другите градови, вие така умесно и домачински го трошите...ЛОЛ ЛОЛ
ПС. Таа идејата кај нас да плаќет а во вардар да се капет - морам да признам -многу ме бендиса...лол..лол... ППС... па како не им текнало.. чартер да одет од скопје солун- по вардар...лол |
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
So ogled na toa deka pojma nemas kako izgleda Bitola poveli i ti napravi plaza na rekata Dragor. ![]() ![]() ![]() Ama gledaj kaj satot da e inaku nisto od biznisot ![]() |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
абе.... додека ви трошат пари на глупости Охриѓани и Скопјани се караат, парите се и на едните и на другите и ги фрлаат во вода, во промашено нешто, без разлика дали се работи за Скопје или друг град, зарем е битно, сите живееме во една земја!
Изменето од Анастеа - 07.Јуни.2010 во 23:11 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Најадекватна за к’пење на скопјанишчана мене ми се чинит реката Лајнарка во Прилеп. И онака прилепчани се в поле на тутуно од рано в зори. Лајнарка е таман е за нив, шчо ќе го гн’сет езероно, ко Сатеска да не е доволна.
Е, а после ќе ми кажите дека не се пуштале патки пред сезона, марее. Не само патки, ами и орли имет, толку се намножија тоа скопјанишчана.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
КРАЈ - препукувања Скопјаништа - Охриѓаништа повеќе да нема на темава инаку ќе се караме!
Ја расипавте темата, па уште и фекалии фалат! |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,...kako ke ja vikate,...mala copacabana?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Асправалта или Паралија, може и Платамона |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Коце*ана. ;)
Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:00 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
kocee*ana?!....da da,...moze!
![]() Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:00 |
|
![]() |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Фекалии не фалат - ги има во Вардар колку што сакаш!. |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
![]() |
|
"The kocee*ana river beach"
...eejj, ![]() ![]() Изменето од Анастеа - 08.Јуни.2010 во 15:01 |
|
![]() |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
А дали може едно вакво мало плажиче и на Серава?
|
|
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Aman so vakvi * muabeti. Nema smisla ponatamu da diskutirame za opshtestveni i politichki temi vo zemjava: kakov narod, takva drzhava, takva vlast.
Za plazhava: teshko mi beshe statuive, Ajfelova, i drugive gluposti vo centar da gi prifatam. Shtom toa go prebolev, od nemajkade....pa za plazha taman rabota! Neka si troshat...Sto vsushnost, napravivme za da gi sprechime? Se nafrlivme edni na drugi so * muabeti! Изменето од Kali - 08.Јуни.2010 во 22:26 |
|
![]() |
|
Народов нема цврсти цокули ( гојзерици) за да ги исшутира, или по нашки да ги исклоца.А нема ниту стискаец. ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |