|
Дали сте платиле или ви платиле за секс? |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | ||
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogas ne se plaka za sexot, toa se prai vo butice nekoe, parfimerija (poskapa) nekoja, ili slicno...a sexot e "dzabe" ....se razbirame...
p.s. ako sakas da ja soblekuvas mora i da ja oblekuvas Изменето од petko - 27.Мај.2006 во 18:54 |
||
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку за информација, не свршив А си платив поштено како и да е |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Steta, bez kulminacija....
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....sum plakjal....
crna bese i toa kakva morase da i go opnam od pozadi,od koa ja vidov niso drugo mi se vrtese u glaata..... |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ни сакав да има кулминација, токму поради тоа не се ни внесов како што треба во заплетот |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ih ovaa tema dosta interesna. bi platil ali nikoja cura ne mi zema pari be, ama znam jas deka ke platam pokasno
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имаше едно плакање во идиотска конотација се вракаме од Истамбул со бус и бо бугарија запираме на пауза во една кафеана-јавна кука.....и едно го имасе малку тралала и некој му предложи да го частиме ....и тој се нафана ....и ајде едно капче и сите фрлаа пари кој колку има ...се собраа парите ..отидов ...,,капарисав,, убава беше ,,таа,,......и ,,нашиов ,, срекен ....во едни бараки позади ......и лудиве почнаа да се кладат веднаш за колку минути ке излезе............кладилница се стори работава......
и ...ве интересира со кажа штоперицата....?
12 минути ЈЕЕЕЕЕЕ
беше огринално во тој момент како и да е
|
||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele lele zad baraki....
|
||
tuka nekade....
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas na nekoj nacin sekogas plakam za seksot , primer pies so nekoja vo kafik i normalno sakas ebis moras cestis , i cehot normalno e plakanje , so suv g`z ribi ne se fakaat |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele lele hektor ti prvo podmackuvas...opivas....pa...ajde....
|
||
tuka nekade....
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka ide i site go znaeme toa |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a moze i obratno....
|
||
tuka nekade....
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto ako ti se pogodi nekoj sto ne pie i sto tesko se podmackuva?Koja strategija togas koristis?
|
||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |