IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сонувавте денес?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сонувавте денес?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 55>
Автор
Порака
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2010 во 13:30
sum pravela nesto so marcipan... razni oblici... cak i ukrasi vo oblik na spageti i ne mi bese jasno kako toa blagi spageti...svasta...
тагаmnogu gledam tv...cake bossсреќа

Изменето од mimicria - 07.Јуни.2010 во 10:46
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2010 во 20:04
Старата љубов
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 16:09
јас го сонував бившиот другар шо се искарав со него.
вака одеше сонот:
со него си одиме дома и сега одиме од кај мене кај шо си одам дома и почнуваме да правиме муабет. правиме муабет за тоа што сме се скарале за брачед му(и со него сум скаран) и стигаме пред домот мој кога гледам куќата не е иста како што е кога сум буден, овај пат темна мрачна куќа со повеќе гаражи со такси коли во нив и една паркирана напред кај влезната врата, само светло напред кај влезната врата во куќата.
и пред да си одиме по дома го прашувам другарот дали да појдам кај него дома и ми вели добро но првин да разгледаме каков однос ќе имаме и заминува тој па јас се будам ама со грижа на совест.

кажете ми ваше мислење на ова прашање:
дали да пробам да се смирам со него или не?збунетост
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 16:21
читам во постариве постови сте сонувале икони гробишта и др.
јас не сум за такви сонови зошто кога сонувам ги правам иконите многу мрачни со огној и секакви други работи и на лик на иконата го ставам луцифер во сонот.
гробишта ако сонувам сонувам GHOST PARTY SO DJ SPIRIT ексклузивно.
ок се зезам за последново ама за иконите имам сонувано такви сонови порано и знам какви ги правам иконитесреќа
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 16:35
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

вака одеше сонот:
со него си одиме дома и сега одиме од кај мене кај шо си одам дома и почнуваме да правиме муабет. правиме муабет за тоа што сме се скарале за брачед му(и со него сум скаран) и стигаме пред домот мој кога гледам куќата не е иста како што е кога сум буден, овај пат темна мрачна куќа со повеќе гаражи со такси коли во нив и една паркирана напред кај влезната врата, само светло напред кај влезната врата во куќата.
и пред да си одиме по дома го прашувам другарот дали да појдам кај него дома и ми вели добро но првин да разгледаме каков однос ќе имаме и заминува тој па јас се будам ама со грижа на совест.

само кажете ми што значи овој сон ве молам молитва
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 15:58
Док спиев си праев ретроспектива на полуматурата...

Владо нишо не е тоа. И пробај да не глеаш многу многу хорори и не слушаш некоја таква музика пример блек метал и слично... Мислам ова... чисто онака... Ти текнуе, нели!?   
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 19:14

вака одеше сонот:

само кажете ми што значи овој сон ве молам молитва
Das Uber-Ich те служи добро за сегаголема%20насмевканамигнување
Уживај брат, нема врска сето тоа...
само ти се премотуваат филмови низ главата за ситуацијата што се случила...

пробај да зрачиш со позитивна енергија (општо ти зборувам, без разлика на сонов што ти се десил) и нема да чуствуваш страв од вакви работитрепкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2010 во 09:58
sum patuvala.. do nekoe prestavnistvo pokraj ezero... temno , ladno ezero.. ko na baltik..temen son...
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2010 во 11:21
зевањеухама се изморив ноќеска...

не ни заспав ко што треба...

а за тоа придонесе и другар ми со морничавата прича....црвенеењене
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2010 во 09:54
triler.. visoka produkcija.. jas sum bila zastiten svedok.. dvajca agenti me cuvale od plateniot ubica koj bil manijak poremeten (?!?!?)..se ubivme od brkanje, krienje.. na kraj zavrsi so pismo ostaveno od nego (normalno so los rakopis) vo koj poracuva deka sepak ke mi se odmazdi...(citaj - to be continued - se otvora moznost za vtor del.. ko u site dobro trileri)голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2010 во 08:05
sum bila u bolnica...vo centar nad cosmo...i to..
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 14:11
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

Како стално сонуваш различно Мимиктагајас се едно исто сонувам.... изненадување
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 14:24
него...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 19:18
Originally posted by gazela gazela напиша:

Originally posted by mimicria mimicria напиша:

Како стално сонуваш различно Мимиктагајас се едно исто сонувам.... изненадување
poima nemas sto se sonuvam i kakvi mi se sonovite...filmovi..голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.