|
По депилација |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ni kamilica!
Najdobro e so neshto za dezinfekcija,potoa na suvo samo pudra!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
размисли и за промена на козметичарката,зашто најверојатно восокот не е чист.а сега пробај со бебешка или бела течна пудра за алергии.помагаат и двете.
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала за советите, инаку пробав се и сешто и на крајот најмногу ми помогна течна пудра, отсега само неа ќе ја користам
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HAAaaaa....Uste go pamtam drugar mi papucar koga devojkata go natera da izdepilira gradi pred odmor...........na nego trebase pudra so lopata da mu stavas..........ne crveno , ne brunki, rani.....pa uste koga mi kaza kako bilo koga se bapnal u solena morska voda......mwajhahahaaa..........ali papucar brate.....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Папучар на кубен.
Ја порано имав такви срања сеа више не. Гајле неам. Се зачеличив. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |