IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Бандини - индиска серија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бандини - индиска серија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 22:57
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Bitno toj so Santo ke ostane...

Не долго....
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 23:22
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Не долго....

de kazi sto ke se sluci..изненадување

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 00:12

Не долго....
de kazi sto ke se sluci..изненадување

Тајната на Тару ќе се открие,ќе му кажат на господарот дека Молик не му е син.уствари син му е оној маж и на Кеми..Арџан или како се вика..Бирва ќе го прободе со нож..несакајки или шо знам како и Санто нели ко мајка за да ја одбрани ќе каже дека она го боцнала..Кеми ќе има лош брак до тој маж и и ќе стане многу лоша....Тару ќе ја прати брат и под казна да живее со Канџи Вагела..и тоа....

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 09:32
i so ke se sluci so Santoзбунетост, ke odi li vo zatvor ili ke ja kaznat nekako...

Кон врв
Sonja_T Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Мај.2010
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sonja_T Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 14:21
Da ama toa nema da bide brzo prvo Santo i Daramradz ke bidat zaedno nekoe vreme.Potoa Molik ke saka da go okrene Ardzan protiv Hiten no toj ke go napadne Gospodarot i togas Birva ke go probode Ardzan so noz.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2010 во 20:13

i so ke se sluci so Santoзбунетост, ke odi li vo zatvor ili ke ja kaznat nekako...

Ќе иде 6 год. затвор
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2010 во 11:31

Ќе иде 6 год. затвор

e aman veke, glupost vrz glupost, taa Santo pa ako ova bilo spored vistinska prikazna, kaj i e dushata, koj go izdrzi seto toa...

Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2010 во 15:23
DM ke ja ceka, koga ke ja pustat od zatvor, za da ja sprovede pravdata ke treba da ja izbrka Santo od doma, no togas Birva ke priznae deka taa go ubila bratot pa Santo ke si ostane doma голема%20насмевка
... i do tuka e stignata serijata vo Indija голема%20насмевка
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sonja_T Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2010 во 18:14
Ne e deka DM ke ceka Santo da izleze od zatvor za da ja kazni nego tie prvin ke se zblizat pa onaa sestra mu Taru kako i sekogas ke pocne da mu ja polni glavata protiv Santo i togas toj ke saka da ja izbrka . No Birva ke mu ja kaze vistinata i sega tie si se zaedno.      

Изменето од Sonja_T - 05.Јуни.2010 во 18:15
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 14:49
Pa neli ke ja izbrkal Tarula od doma збунетост
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 19:11
Серијава да ти била жива смешка
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sonja_T Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 20:28
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

Pa neli ke ja izbrkal Tarula od doma збунетост

Pa toj ke ja prati sega da zivee so Kandzi koga ke se doznae se ama posle koga santo ke izleze od zatvor Taru pak ke e vo kukata a sto ke bide so Kandzi neznam.
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 11:37
Serijava e pozamrsena i od poranesnata serija DINASTIJA.

A koga i kako ke se doznae koj mu e vistinski sin i deka ne e poginat?
Кој бара ќе најде.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sonja_T Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2010 во 13:22
Sega uste malku Taru ke go otkrie toa koga ke otide da zivee so Kandzi.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.