|
Мразам... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 41> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам неправди и луѓе што се успеваат да завршат преку врски
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrazam vakvo vreme ali jbg...
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrazam papucari....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам граници... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам ладно време
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi mrazam carinarnicite na Sk.Aerodrom....hieni nevideni...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам стероидни горили -обезбеџење.
Мразам женкари... и рапери во шииироки фармерки и скапи дуксери... по кои што се палат тинки, што мислат дека се кооооојзнае колку убави! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAKVI GLUPAVA MISLI PRETOCENI VO NEKOE UMETNICKO DELO KOE TEBA DA SE REPRODUCIRA NA AVTENTICEN NACIN.......
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОРАКАВА Е ДО ДЕВОЈКА МИ (Мразам да чекам)
Изменето од LiDivio - 02.Јуни.2010 во 11:19 |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
папучари...
и разгалени луѓе...нарочито разгалени девојки... |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам кога таман ќе седнам на балкон и ќе зачитам нешто почнува алармот за празна батерија...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам лигавење.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам кога морам да тегнам пијаници до дома, е мајко му, како можев јас да се контролирам колку да пијам...
мразам професори по хемија , по математика, по историја, мразам убиствено глупави денови потрошени в училница, мразам кога морам да станам за на час а уште не сум го допил кафето, мразам што ќе морам за учам цел викенд или да одам на полагање математика, мразам кога ме игнорира... море да и ....... сестрата нејзина.... мразам кога на сите ќе му стисни лајк а мене не... едноставно мразам... мразам кога ќе ми речат на школо да ја ислучам музиката оти ќе учеле... ами , мајчин, дома не си научил па сега ќе учиш... оди бе таму еб.... овај.... како се викаше мразам да чекам за да разберам кого го сакала.... па уште повеќе мразам кога треба да му го упропастам животот на некого, ама некогаш едноставно се мора и нема потреба од зборови... мразам да мразам нешта што ги мразам, но сепак ГИ МРАЗАМ, а го мразам тоа мразењето.... |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
туу бе... много мразење ти е ова... мразам... лизгави коцки мраз... |
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |