|
Најдобрите македонски ТВ реклами |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
K15-"ZNACI MASLOVO E ZEJTIN"
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
K15-"Dobra riba" ali ja ne sum bas po konzerviranive, a ovoj tose malerov neka zeme toa konzervite, zatoa e neozenjen i mlad i ljepotan, xaxxa...
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka sega momentalno foto studio bimbo reklamata e najinteresna se reklamira na nasa tv reklamata e n1 interesna e mnogu
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seherzada i onur gi ima na reklama burek reklamirat world wide bekary kadino
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno novata na WWB za burekot.. sex , burek i rokenrol...
odlepuvam na tipot...ODLEPUVAM!!!
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja odlepuvam na tipkata... ufff..
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i so zenska??? jas ne sum ja gledala taa
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima... edna crna tipka so vitkana kosicka, taka malce podraskopcana... nesto sl. na tipot... samo ne do tolku...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...retko dobra (tukashna) reklama!...iako bi mozelo i opshto da stoi za sekoja marka......dobrata reklama treba da ima i nekoja duhovita zichka,..,..makar i ne bilo tochno toa shto e napishano .....a ne, ...suvoparnoto: ...nie sme najdobri,... ....nie gi postavivme standardite-nie i ke gi podigneme,....i slichni ....reklamni prolivi! Изменето од brza - 03.Јуни.2010 во 13:39 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОХРИДСКА БАНКА (со песна) рекламираат ЃОКО И КАТЕ
http://www.youtube.com/watch?v=vZj44X2qMrY ПС. Со оваа песна Ѓоко подобро ќе се пласираше на Евровизија Изменето од LiDivio - 03.Јуни.2010 во 14:16 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
другарка ми..со едно полнење на батеријата на нејзиниот ЅЕ може да породи две родилки..
EVN Makedonija. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Македонија вечна - храна“ првонаграден на фестивал во Будва Телевизискиот спот „Македонија вечна - храна“ на домашната агенција „Република“ ја доби првата награда во категоријата телевизиска продукција на Меѓународниот фестивал за туристички комуникации што овој викенд се одржа во Будва, Црна Гора. На фестивалот се натпреваруваа над 80 проекти од Словенија, Македонија, Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Косово и Црна Гора. Покрај тие од телевизиската продукција, се оценуваа и проектите во категориите печат, веб, настани, иновации. Гран при доби хрватската агенција „Кухариќ Матош“ за кампањата „Атлас аиртоурс ски“. Меѓународното жири го сочинуваа еминентни имиња од областа на огласувањето и туризмот во регионот: Иво Лауренчиќ од Македонија, Иван Станковиќ од Србија, Едвин Јурин од Хрватска, Јиржи Хаек од Чешка и Александар Ланг од Бугарија. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |